Notícies

PRÈVIA: MANRESA – AE HOSP. BELLSPORT

Campionat Nacional de Lliga 2a divisió b grup 3

Dissabte 25 de setembre (18:30) Jornada 2

Pavelló El Pujolet

Covisa Manresa – A.E. Bellsport

El Covisa Manresa s’enfrontarà demà com a local a un emblemàtic històric del futbol sala com es l’Hospitalet Bellsport, això després de l’empat a terres valencianes la setmana pasada a Picassent. Els de l’Hospitalet, sota la tutela de l’exjugador del club a Divisió de Plata Antonio Mesa. Els del Baix Llobregat es van imposar per un ajustat 5-4 en la primera jornada al Cerdanyola del Vallés. El conjunt del Baix Llobregat ha incorporat a tres jugadors i també ha patit alguna baixa en relació a la temporada passada.
Pel que fa l’equip manresà ha entrenat correctament al llarg de la setmana i s’espera una bona resposta aquest dissabte davant un rival sempre molt complicat. Els nostres seguiran tenint la baixa de Asis que continuarà vivint el Mundial a Lituània, això després que el Marroc superés a Venezuela als 1/8 de final.
Pau Machado espera una bona resposta dels seus jugadors en un partit en que en les ocasions que s’han trobat aquests dos equips els resultats històricament sempre han estat molt ajustats.
                                                       
ANTONIO MESA: Entrenador AE Hospitalet Bellsport
“CALDRÀ ESTAR CONCENTRATS DURANT TOT EL PARTIT”
 
Es un partit complicat davant un històric de la categoria en que a casa seva es mostren molt segurs de les seves possibilitats. Es un equip renovat però amb molta qualitat, competeix molt bé i mai donen el partit per perdut. Nosaltres intentarem imposar el nostre joc des de l’inici sent atrevits i buscant la victòria, haurem d’estar molt concentrats els 40′ per aconseguir-ho.
PAU MACHADO: Entrenador Covisa Manresa 
“ARRIBEM EN UN ÒPTIM MOMENT EL PARTIT” 
Competirem davant una de les millors plantilles de la lliga amb un equip amb molta experiència. L’atac serà protagonista en ambdós equips, pot marcar la diferencia qui cometi menys errors. Els jugadors han entrenat positivament i creiem que arribem en un òptim moment per aconseguir la primera victòria davant els nostres aficionats, ells poden ser un punt diferencial recolzant als nostres.
Demà abans de começar el partit es farà un reconeixament a l’equip infantil que brillantment va obtenir el títol de lliga la temporada passada a la màxima categoria. També el Cadet B, campió de lliga de la 1a divisió.
PLANTILLA AE BELLSPORT: Joan Miñano, Marc Miñano (Esplugues) Loinaz (Escola Pia) Uri Serrano, Xavi Fdez, Raul Ceni, Alba, Alfonso, Martín, Planas, Marc Elias (Natació), David Ruiz, Roger Carbo, Jordi Garcia, Quim Gassó.