COVISA MANRESA  3

FS PICASSENT : Pillo, Paulo, Jaume, Alvaro i Samuel / Alex, Luis, Joan, Juanjo, Carreras, Xavi i Llopis.

COVISA MANRESA :  Adil, Lavado, Eric, Santa i Manu / Kalet, Josan, Gerard, Terri, Ambros i Nabil.
ÀRBITRES : Salas i Saurin  ( Comité d´Alacant )
GOLS: 1-0 m.1 Samuel, 2-0 m 5 Juanjo, 2-1 m.8  Ambrós,  2-2 m.15 Josan, 2-3 m. 26 Lavado,  3-3 m 32 Xavi
Un xut exterior només començar ha suposat el primer gol pels locals. Poc desprès, dues accions suposen targetes grogues a Eric i Lavado de forma consecutiva davant un inici de partit amb protagonisme arbitral. Al minut 5 s´ha tornat avançar el conjunt valencià sobre una pista sintètica que enganxa molt.
Covisa Manresa que tenia un percentatge de gols en contra molt bo durant la pretemporada, estava rebent dos gols en cinc minuts en el primer partit de lliga. Poc a poc els manresans han entrat al partit i Ambrós, incorporat a pista ha reduït diferències a mitjans del primer temps.
El joc manresà ha millorat molt en relació als primers minuts de partit davant un equip que passats els minuts no ha estat superior al manresà i que li ha costat fer transicions davant la pressió dels de Pau Machado. Covisa ha fet el mes difícil, arribar al descans aixecant un resultat advers.
A la segona part, el Picassent ha continuat jugant llarg i sense combinar massa. Amb un xut exterior, Lavado ha donat la volta al marcador als cinc minuts de la represa.
Amb aquest resultat i a mitjans del segón temps han arribat impressions per ambdós equips  pero els valencians han empatat al minut 32 de partit a tres gols.
Amb això, Picassent acomulat les cinc faltes encara amb molt partit per davant sense que els àrbitres hagin xiulat la sisena en alguna acció discutible.
Molta igualtat en els últims instants de partit amb dos equips que han mostrat sistemes diferents. Ha estat a un minut pel final quant el tècnic manresà ha sol.licitat un temps mort per optar pel joc de porter jugador. A tres segons pel final, un doble penal es aturat pel porter local i el partit finalitza amb empat a tres gols.
Un empat que te un cert regust una vegada vist el partit.