Notícies

COVISA MANRESA – SANTPEDOR

ÚLTIM PARTIT DE PRETEMPORADA
COVISA MANRESA  3 SANTPEDOR 0
COVISA MANRESA FS: Nabil, Lavado, Eric Castillo, Josan i Kalet / Gerard, Santa, Manu,  Terri, Ambros i Adil.
CEFS SANTPEDOR: Arnau, Pol, Adrià, Alejandro, Moral / Novar, Ivan, Eric, Marcel, Aran i Pau.
ÀRBITRE: Benardo Simon
GOLS: 1-0 Lavado m 3  2-0 Gerard m.13  3-0  Ambrós m.30
Últim partit de pretemporada de Covisa Manresa abans de viatjar dissabte vinent a terres valencianes per enfrontar-se al Picassent en el primer partit de lliga.
El conjunt manresà finalitza aquesta pretemporada amb un bon bagatge de resultats. Fent l’excepció del primer partit amb un rival de molt superior nivell davant Peñiscola, Covisa ha fet 20 gols i n´ha rebut 9 en sis partits amb tots els partits guanyats.
En l´amistos d’avui els visitants han competit molt be i al llarg del partit.Han fet un bon sistema defensiu en pocs moments amb pressió alta i amb la defensa a mitja pista en moltes fases del partit. Per la seva part, els manresans han pressionat a la primera linea santpedorenca en moltes ocasions, dificultant la sortida neta de pilota.
Ha estat ja al minut 3 quant Lavado ha encetat el marcador i a mitjans també del primer període, Gerard a fet el segón impulsant l´esferica a la cantonada de la porteria dels de Agustí Comas. Amb  joc de domini i control local i sense masses aparicions d´atac visitants, s´arribat al descans.
A la represa, hi hagut moments de baixada física dels del Pujolet, fet que aprofitat l´equip rival per disposar una estona del domini i control del joc. Però aquest això ha tingut poca durada ja que Covisa s´ha sobreposat a la situació i han començat a tenir ocasions clares de gol molt ben interceptades pel porter  Pau.
Al minut 30, Ambros a tret un fort xut que Pau a salvat amb la mà pero en el refús ha marcat habilment un gol de característiques similars al que s’havia produït anteriorment.

En definitiva, els manresans han disposat del control del partit en la majoria d´ocasions davant un Santpedor que li ha costat apropar-se a la porteria local per la ben treballada tasca defensiva dels de casa en gran part del partit.

                                                                                                                      XIULET FINAL