Notícies

BARÇA JUVENIL – COVISA MANRESA

6e PARTIT DE PRETEMPORADA COVISA MANRESA 

FC BARCELONA JUVENIL: Marti, Munielo, Tapias, Pol Cano i Ruben Gomez / Toni, Rodó, Paterna, Puigvert, Fernando, Pol Salas i Pau Lopez
COVISA MANRESA : Adil, Lavado, Eric Castillo, Kalet i Manu / Santa, Gerard, Josan, Terri i Nabil.
ARBITRES: Ricard de Jodar i Daniel Collado
GOLS: Josan 0-1 m. 10;  0-2 Manu m.38;  1-2 Toni m.40
BAIXES: Ambros i Josan
Cinquena victòria consecutiva del Covisa Manresa en la pretemporada de cara a tenir la màquina ben engrasada el proper dia 18 a terres valencianes davant Picassent en el que serà el primer partit de lliga nacional a segona B. Abans, dissabte vinent els manresans tancaran la preparació rebent al Santpedor al Pujolet.
Del partit del Joan Gamper, victoria dels de Pau Machado destacant una defensa pressionant davant un equip que te molta intensitat en el seu joc. Han estat una de les millors primeres parts dels manresans en aquesta pretemporada amb un joc ràpid en que el conjunt del Bages podria haver fet un parcial mes ampli en el marcador. Les ocasions de gol sovintejaven la porteria de Martí davant un pletòric joc manresà.
Amb mínima diferencia en el tanteig, la segona part s´ha equilibrat en el joc ja que l´intensitat dels manresans s´ha vist afectada per l´esforç del primer període. La baixa de Ambros s´ha deixat notar pel tema de rotacions i el Barça ha equilibrat el partit. Amb això, una bona convinació conjunta ha comportat el segón gol, obra de Manu.
Els locals han disposat d´ocasions de gol ben interceptades per Nabil i només a 40 segons pel final,una errada defensiva del Covisa a la sortida d´un corner, ha fet que el Barça reduís diferències sense afectar al marcador final.
El proper i últim partit de pretemporada será el once de setembre al Pujolet davant el Santpedor, equip plegat de jugadors formats a les bases del Manresa.