Notícies

MANRESA – PEÑISCOLA (TROFEU)

COVISA MANRESA 3
PEÑISCOLA 8 
COVISA MANRESA: Adil, Eric Castillo, Lavado, Ambros i Josan.
Terri, Manu, Gerard, Santa, Kalet , Vilaseca i Nabil
PEÑÍSCOLA: Coronado, Plaza, Rafita, Rumbo i Saladié.
Paniagua, Francini, Ruben, Dos Santos, Rahali i Starna.
ÀRBITRES: Alberto Centeno Bono i Jordi Centeno Bono.
0-1 Pani m.10; 0-2 Pani m.16; 1-2 m.20 Josan; 1-3 m.20 Plaza; 1-4 m.23 Ruben; 1-5 m.25 Pani; 1-6 m.29 Saladie; 1-7 m.30 Rafita; 2-7 m.32 Manu; 3-7 m.38 Lavado; 3-8 Ruben m.40
INCIDÈNCIES: Presència a la llotja del Regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa,tambe del president de la Lliga Catalana de futbol sala de la FCF,el delegat de la FCF a la Catalunya Central Esteve Olivella acompanyat de Josep Graus, el gerent del Peñiscola Manuel Sierra i el president del Manresa Pere Joan Pusó.
Primer partit de pretemporada de Covisa Manresa. Va ser al Pujolet davant el potent Peñiscola i va servir per la presentació dels manresans davant un bon nombre de públic a les graderies.
El conjunt de Pau Machado va donar la cara en tot moment excepte en molts instants de la segona part pagant molt car l’aspecte físic després de cinc sessions preparatòries per part local i una trentena efectuada pels homes de Santiago Valladares fins el moment.
Els deu primers minuts de partit varen estar sota el control visitant fent una elevada pressió als locals, fet que varen insistir durant tot el partit. El primer gol va ser obra de Paniagua després  d’una errada local al minut 10. Al 17 el mateix jugador ampliar diferències. Va ser Josan qui va obrir les portes al partit reduint diferències a pocs segons per acabar el primer temps pero un gol en propia porta de Terri moments després va deixar el parcial de 1-3 al descans.
Segona part sense historia en que Peñiscola va anar ampliant diferències al marcador i amb el parcial de 1-7, Manu i Lavado reduiren l´electronic amb dos gols i a poc del final del final,Ruben va fer el vuitè.
Aquest Dissabte segón compromís a Canet de Mar i diumenge a Navàs contra l’Arenys de Munt.
          
FOTOS: XIULET FINAL