Notícies

ARRIBA EL 42é TROFEU LES CODINES

42è TROFEU LES CODINES      
COVISA MANRESA FS – PEÑISCOLA GLOBEENERGY       
PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA              
DIMECRES 25 AGOST  20, 00 HORES

Després d´un any  sense celebrar-se pel Covid i amb el cinquanta per cent de l’aforament permès ,arriba el partit de presentació de Covisa Manresa dins el marc de la 42ena edició del Trofeu Codines, i serà ni mes ni menys davant un recent descendit a segona divisió i un dels màxims candidats per retornar a la màxima categoría del futbol sala nacional com ho es el Peñiscola.

En l’última ocasió al 2019, va ser Inter Movistar B el rival dels manresans i el trofeu es va quedar a les vitrines del Pujolet.  En la totalitat de les edicions, el Manresa s´ha fet amb el prestigios trofeu en només catorce edicions de quaranta i una de celebrades.  Aquest fet demostra el potencial dels rivals a un dels torneig-os amb mes antiguitat de l’Estat Espanyol.
El ” trofeu” iniciat al 1979 hi ha desfila el desaparegut Isolar La Garriga al 1990, un dels primers equips catalans en competició en aquell moment amb les dues federacions creades i que als inicis ja tenia a les seves files jugadors brasilers. Poc després el Can Palet de Terrassa, anomenat mes endavant Epic Casino o be el RCD Espanyol amb la seva fusió amb el Maxon Montcada. No oblidem tampoc els divisió d’honor de les millors èpoques com Polaris Cartagena, equip que també va visitar la nostre ciutat com Miró Martorell, Palma Futsal i en diverses ocasions Industrias, amb els patrocinis de Marfil o be Catgas.
Però el cartell del torneig també ha viscut rivals com Uruguay Tenerife, FC Barcelona B, Deportivo Puertollano, Pozo Ciudad de Murcia B i Inter Movistar B, tots ells de segona divisió. Per tant, el nostre trofeu no baixa la guàrdia i ara ens reserva la visita del Peñiscola. Els manresans es presentaran al partit amb una plantilla renovada i sense la presència de Asis. Hores d´ara continúa convocat amb la selecció marroquí a l’espera de la decisió tècnica de si va convocat o no al mundial de Lituania al mes de setembre.
Nou entrenador a Covisa Manresa de la mà de Pau Machado acompanyat com a segón per Edu Blanco. A la plantilla, incorporacions com les de Lavado, Ambros, Terraga, el juvenil Kalet i el porter incorporat ultima hora Nabil. Al partit han confirmat la seva presència el president de la LCFS de la FCF, José Miguel Calle i diversos representants federatius.
Entrada gratuïta al partit amb l´unic condicionant que cal deixar les dades personals al accedir al recinte amb la recomanació que el públic vagi amb temps al recinte per poder veure la presentació de l’equip abans de l´inici del mateix.
Plantilla Peñiscola Gloobenergy
1. Starna
4. Rafita
5. Ivan Rumbo
7. Bueno (Mantova Calcio)
8. Pani
9 Francini ( UA Ceuti)
10 Gauna
11 Saladié
12 Rahali
13 Coro ( Valdepeñas)
17 Igor
18 Elias ( Betis Futsal)
20 Orzáez
22 Plaza
Entrenador: Santi Valladares
Segon entrenador: José Filgueira
Delegat: Pepe Perez
Preparador físic: Ferran Remolina
Fisio: Cristina Beltrán
Plantilla Covisa Manresa FS 
1. Adil
4. Carles Lavado
5. Eric Castillo
6. Santa
7. Kalet
9. Josan
10. Asis
11. Gerard
14. Manu
15. Terri
17. Ambrós
21. Nabil
Entrenador: Pau Machado
Segon entrenador: Edu Blanco
Delegat: Josep Mº Serra
Fisio: Arnau Galindo
Recuperadora: Fina Compte