Notícies

RECEPCIÓ A L’AJUNTAMENT DE LA CIUTAT

L´Alcalde de la ciutat de Manresa  Marc Aloy i el  Regidor Antoni Massegú, varen rebre ahir dijous a la tarda als dos equips campions de la temporada 2020-21 en una recepció a la Sala de Plens del Consistori.
L´infantil divisió d’honor i el cadet B primera divisió  amb el titol de lliga a la butxaca, varen ser els protagonistes de la tarda.
Va fer acte de presència el president del club manresà amb diversos directius, també una amplia representació de la firma Covisa, nou sponsor principal de l’entitat i el representant del co-sponsor Licuom.
Va fer l’obertura de l´acte el Regidor Antoni Massegú, poc desprès va ser el president Pere Joan Pusó qui es dirigir als presents i va tancar el mateix l´alcalde de Manresa.
Es va fer entrega per part de l´ajuntament d´un record commemoratiu a tots els jugadors i entrenadors en un acte en que pel tema Covid no varen poder-hi tenir acte de presència els familiars dels jugadors.