Notícies

PRÈVIA: HOSPITALET – MANRESA

Campionat Nacional de lliga 2a divisió B grup 3

Pavelló Sergio Manzano de l´Hospitalet de LLobregat
Dissabte 10 d’abril   Jornada 3
HOSPITALET BELLSPORT – MANRESA FS
Tercera jornada de lliga en aquesta fase de la tranquilitat pero que serveix per optar a una de les dues places per fer el play off d’ascens i per una de les quatre que donen dret a participar a la copa del rei la vinent temporada. Diem quatre perquè es el que marca la normativa de la RFEF pero en aquest cas el cinquè es classifica ja que Calvià Palma Futsal es filial o dependent del Palma de primera divisió.
I el Manresa no està tan lluny d´aquests objectius, es a dos punts d´un lloc per la copa del rei i a dos partits, sis punts, de la segona plaça pel play off d’ascens. Pero per això, el conjunt manresà ha de reaccionar i oblidar-se de les dues derrotes consecutives i començar a sumar sigui com sigui.
Hores d’ara, el rival dels manresans, L´Hospitalet, es setè al subgrup i el Manresa vuitè amb 36 i 35 punts respectivament. En aquesta segona fase ha perdut a casa seva amb el Mataró 2-3 pero en canvi va guanyar a la pista del Natació Sabadell 2-4 la setmana passada.
El AE Hospitalet Bellsport va quedar tercer a la primera fase amb 10 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Recordem que el Manresa va entrar com a quart.
Per partit de demà, el conjunt del Pujolet viatja amb les baixes de Pep Costa i Gerard.
Plantilla AE HOSPITALET BELLSPORT
Jaume, Dani Iglesias i Miñano ( Porters)
Marc Alegre
Uri  Serrano
Raul Ceni
David Alba
Sergio Alfonso
Ivan Martin
Dani Iglesias
Dani Nerín
Chechi
David  Ruiz
Jordi Garcia