Notícies

CRÒNICA: MANRESA – ESCOLA PIA

MANRESA FS 1
CE ESCOLA PIA 4
MANRESA FS : Adil, Santa, Nil, Josan i Pep Costa
Noguera, Eric, Josan, Gerard, Muñoz, Asis, Manu
CE ESCOLA PIA SABADELL: Sahuquillo, Povedano, Arnau, Sardà i Pagès.
Loinaz, Viñales, Comadran, Viada, Oriol, Xavi  Lenny Ignasi.
ARBITRES. Carles Estruch i Jordi Boleda
GOLS
0-1 Lenny min.16
0-2 Xavi min.26
1-2 Santa min.34
1-3 Viada  min.37
1-4 Sardà min.40
MANCA DE GOL
El Manresa ha perdut un partit en que ha disposat innumerablement d´ocasions de gol i arribades a la porteria contrària sense transformar. Sobretot a la segona part del partit els manresans s’han endollat i han tancat al seu rival a la seva zona defensiva. Tant es així que els sabadellencs no han disposat d´ocasions i han aconseguit suministrar a la perfecció les errades local per deixar un marcador final massa engruixit, fet que també va passar set dies enrere a Palma.
Als inicis de partit el Manresa ha sortit fred i sense intensitat i en alguns moments amb un sistema defensiu desordenat. En una acció desafortunada, els visitants han encetat el marcador i després d´una primera part sense massa a dir, han anat els dos equips als vestidors.
Com hem dit, a la represa el Manresa ha estat molt superior davant un equip que probablament no sigui el millor dels últims temps. Aquesta superioritat no s´ha transformat amb gol i les errades defensives han comportat comoditat als de Donoso per ampliar el marcador. Abans, Santa havia reduït diferències en un dels molts atacs manresans fent que els visitants no veièssin les coses clares. Això però ha estat momentani al arribar poc després el tercer gol dels forasters. L’Últim i quart gol ha estat a porta buida amb un Manresa intentant l´atac de porter jugador.
En definitiva, un partit on els escolapis han aprofitat al màxim les poques oportunitats i arribades a l’àrea per transformar en gol mentre que als de casa els hi ha mancat punteria en grans fases del partit
FOTOS XIULET FINAL