Notícies

PRÈVIA: MANRESA – ESCOLA PIA

Pavelló El Pujolet de Manresa

Dijous 1 d´abril 19:45 hores

2a Jornada – Fase Ascens
MANRESA FS – CE ESCOLA PIA SABADELL
Tot i la derrota pero després del gran partit a Palma de Mallorca dels manresans davant Calvià Palma Futsal , arriba un sempre atractiu partit al Pujolet corresponent a la segona jornada d´aquesta segona fase de la competició. Els tres punts en joc son vitals pels d´Albert Manzanares ja que tot i que la classificació està molt ajustada entre els equips, el conjunt manresà no es pot despenjar de les quatre primeres places i menys jugant coma local, fet que ha de fer valdre.
El conjunt escolapi, que ve d’imposar-se per un ajustat 8-7 en el derbi sabadellenc, fa fer una bona primera fase, tot i així es va classificar a l’últim moment en l’últim partit amb un triple empat a 31 punts amb Eivissa i Ripollet, fet que li va donar la classificació i evitar la entrar a la fase de permanència. Va jugar nou partits com a visitant i va aconseguir cinc victòries, dos empats i dues derrotes amb 79 gols a favor i 65 en contra. Escola Pia es penúltim a la classificació amb 34 punts per 35 que tenen els manresans que estan en una posició més amunt.
Els precedents davant l’equip sabadellenc al Pujolet son més que variats amb 3 victòries manresanes, 2 empats i 4 victòries sabadallenques.
En definitiva, com es habitual cada temporada, s’espera un bon partit davant uns 114 espectadors
Plantilla CE Escola Pia Sabadell
Ignasi i Sahuquillo  (porteria)
Loinaz
Sardà
Pagés
Graell
Povedano
Isaac
Carles Comadrán
Lenny
Saus
Viada
Oriol Comadran
Entrenador: Pedro Donoso