Notícies

CRÒNICA NATACIÓ SABADELL – MANRESA

EL MANRESA ACABA CAIENT EN PARTIT SENSE CONTROL

CLUB NATACIÓ SABADELL: Josep M. Arnau Amella, Panés, Marc i Antonio / Uri, Cristian, Ferran, Pepe Font, Aleix, German, Dani Castro i Arnau.
MANRESA FS: Adil, Eric, Josan,Corvo i Muñoz / Santa, Nil, Gerard, Pep Costa, Manu i Aleix.
ÀRBITRES: Adrià Acero i Jordi Rodriguez
GOLS:
0-1 Ortega p.p min.3
0-2 Manu min. 4
0-3 Eric min.5
1-3 Pepe Font min. 8
2-3 Cristian min.10
3-3 Ortega min.11
4-3 Marc min.12
4-4 Corvo min.25
4-5 Manu min.27
5-5 German min. 29
6-5 Pepe Font min.31
7-5 Panès d.p. min.35
8-5 Pepe Font min. 40
Partit molt desordenat per part dels dos equips el viscut al pavelló Nord de Sabadell. El Manresa ha tingut una sortida molt efectiva de cara gol deixant un parcial de cero gols a tres als cinc minuts de partit. El conjunt dirigit per Albert Manzanares no ha sabut mantenir aquesta avantatge i amb tant sols quatre minuts els locals han aconseguit quatre gols donant la volta al partit. Amb aquest resultat han marxat els dos equips als vestidors després d´un primer període amb un joc poc vistós tàcticament per part de cap dels dos conjunts.
A la segona part i en dos minuts, el Manresa ha capgirat el partit amb gols de Corvo i Manu. El Manresa tornava a anar per davant al marcador però poc desprès German ha empatat el partit a cinc gols.
A deu minuts pel final ha arribat la clau decisiva del partit amb la senyalització d´una falta al Manresa en una  acció que s´ha produit en altres moments del partit sense xiular. Aquest fet, afegit a la mala col·locacio de la tanca manresana, Pepe Font ho ha tingut clar i fàcil per marcar el sisè i tornar posar per davant als sabadellencs.
Poc despres els bagencs han fet la cinquena falta i a cinc minuts pel final, una innecessaria infracció a mitja pista ha suposat la sisena i un llançament sense tanca que Panés ha transformat.
A cinc minuts per acabar, joc de cinc dels manresans sense positivitat i a porta buida, Pepe Font ha marxat amb els seus tres gols a la butxaca.
QUEDEN DUES FINALS AL PUJOLET,  LLEIDA I SEGORBE
A Sabadell el Manresa podía haber decidir part del seu futur si hagués tret un bon resultat. Al no ser així, venen ara dues finals per acabar la primera fase, Lleida dissabte i Segorbe diumenge de cara la classificació dels quatre primers que donen pas a la fase lliga pel títol, play off i copa del rei.
Ambdós partits serán a les 6 de la tarda i caldrà estar molt atents al resultat de diumenge entre Segorbe i Barceloneta, partit aplaçat al seu moment.