Notícies

PRÈVIA: MANRESA – MAR DÈNIA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B subgrup 3B – Jornada 14

MANRESA FS – CFS MAR DENIA

Dissabte 13 febrer   18, 00 hores
PAVELLÓ MUNICIPAL D´ARTÉS
OBLIGATORI SUMAR 
Una vegada sabut que el Manresa ja pot comptar amb els tres punts del partit de dissabte passat davant Barceloneta, arriba un altre partit com a local, tot i que en aquesta ocasió tindrà caire  visitant. El partit es jugarà a la localitat d´Artés en motiu que el Pujolet està en preparatius de seu electoral des del divendres fins diumenge.
UN MAR DENIA  A  L’ALÇA QUE A FORA LI COSTA SUMAR
El conjunt del Mar Denia va substituir al seu entrenador ara fa unes jornades. Ara porta les rendes de l’equip Javi Arnau,ex jugador de l´historic Vijusa Valencia.  Desde l’arribada del nou tècnic, l’equip ha millorat ostensiblement, sobretot a la seva pisa.
En canvi, a fora li costa molt treure punts. Lluny de terres valencianes ha jugat sis partits fins el moment amb quatre derrotes ( Natació Sabadell, LLeida, Mataró i Barceloneta) un empat a la pista d´Industrias B i una victoria a Salou.
A casa seva ha guanyat al Barceloneta, Esplugues, Natació Sabadell i Lleida mentre les derrotes son amb Industrias B, Segorbe i el propi Manresa.
Es hores d’ara sisè a la taula amb 16 punts i tots els partits jugats, dos menys que els manresans que tenen 18 amb tres partits menys.
AL MANRESA, TRANQUILITAT PERO NECESSITAT DE PUNTS
Sito Rivera podrà disposar de tota la plantilla per rebre al conjunt valencià. Recupera al sancionat Aleix i la resta de jugadors estan en condicions òptimes. Es mes, fins i tot Josan, que va haberse de retirar del partit dissabte passat, ha entrenat amb normalitat.
NO HA ESTAT POSIBLE JUGAR EN UN PAVELLÓ DE LA CIUTAT
I es que no ha estat possible jugar aquest partit a Manresa després de diverses gestions amb la Regidoría corresponent. En principi existia l´opció del Nou Congost, desestimada aquesta per raons logístiques, el club va proposar la possibilitat de fer-lo a l´Ateneu Les Bases i tampoc ha estat possible.
JUGAR A ARTÉS SENSE PODER-HI ENTRENAR NI CONÈIXER LA PISTA
L’Única diferència que hi haurà entre els dos equips, serà la  del quilometratge. Ni el Manresa ni l´equip valencià coneixen la pista de joc i per tant, només el fet d´un desplaçament de 540 kilometres per part dels visitants, es el diferencial entre els dos equips abans de començar el partit.
Factors del perquè es va demanar jugar a Manresa eren dos. El primer d’ells, poder fer el partit a la propia ciutat i l’altre, perquè d’aquesta forma era mes fàcil i accessible poder-hi fer alguna sessió preparatoria tal i com ho va sol.licitar a la junta del club el cos tècnic del primer equip. No ha estat possible.
FUTSAL MAFER TV
Futsal Mafer TV ha elegit aquest partit per donar-lo en directe des de la localitat artesenca. Aquesta temporada ja ha estat en alguna altre ocasió fent el seguiment a l´equip manresà.