Notícies

EL COMITÉ DONA PER FINALITZAT EL PARTIT

El Jutge Únic del Comité de Competició de la RFEF ha determinat donar per finalitzat el partit entre el Manresa i Barceloneta amb el resultat final d´aquells moments, 3 gols a 1 per els del Pujolet a manca de 9 minuts, 13 segons per finalitzar el partit.
José Luis Carretero, Jutge de Competició va determinar aquesta decisió després de comprovar els arguments de l´acta arbitral  a mes d´una multa de 1.000, 00 euros al conjunt del Barceloneta, club que te dret a interposar recurs al Comité d´Apel.lació.
Per la seva part el Manresa no ha actuat en cap cas despres dels fets, el club manresà no ha presentar cap escrit  ni al.legació a l´ estament federatiu en cap moment i ha esperat la decisió del Comitè.
En el cas que tot acabi com està ara i no hi hagi al.legacions per part del Barceloneta o que aquestes fossin denegades, el Manresa es ara amb 18 punts cinquè a la taula amb 10 partits jugats, dos punts menys que Barceloneta que te 12 partits fets i es tercer a la taula.  En relació a Segorbe,que es quart,  els manresans tenen un punt menys que l´equip valencià amb els mateixos partits jugats. El Manresa – Segorbe, aplaçat al seu dia, encara no te data de celebració.
DUES DATES ASSENYELADES
Lleida – Manresa:  Diumenge 21 de febrer
Industrias B – Manresa : Dijous 25 de febrer
Manresa – Segorbe :  Pendent de data.
CALENDARI PER JUGAR 1a FASE
Manresa – Mar Denia  13 febrer
Penya Esplugues – Manresa  20 febrer
Manresa – Salou  28 febrer
Natació Sabadell – Manresa  6 març
Manresa – Lleida 13 març