Notícies

CRÒNICA MANRESA-BARCELONETA

SENYORS, AIXÒ ES SEGONA B

MANRESA: Adil, Noguera, Eric, Josan i Corvo / Santa, Nil, Gerard, Asis, Pep Costa, Manu, Muñoz i Blasco.
BARCELONETA: Kun, Paredes, Brià, Jaen i Juanjo / Rachid, Jabel, Gerard, Yuya i Abraham.
ÀRBITRES: Jose Miguel Guillen i Salvador Prieto ( Comité Aragonés)
GOLS:
1-0 Josan m 4
2-0 Nil m. 15
3-0 Josan m. 21
3-1 Brià m. 24
La parella arbitral aragonesa ha suspès el partit a falta de 9 minuts i 11 segons per la finalització del mateix. El motiu ha estat que en dues ocasions, una de les tres persones que han tingut accés al pavelló, presumptament directius visitants, han fet sonar un xiulet en el moment en que el Manresa feia jugades atacants de contracop amb sintoma de molta perillositat.
Anem però primer pel partit. El conjunt visitant ha sortit amb molta intensitat sobre el parquet, pot-ser un punt per sobre dels manresans, però aquest domini del Barceloneta no es traduïa en masses ocasions de gol. En canvi, el Manresa feia contracops i ha deixat un parcial de 2-0 al marcador als minuts 4 i 15 de la primera part amb gols de Josan i Nil de xut exterior.
Al segón temps, el Manresa ha sortit a defensar el resultat i sense fer una bona segona meitat,Josan ha establert el tercer gol després d’un servei de falta amb una magnífica jugada d´estrategia. Era el 3-0 però els manresans no estaven fins i només defensaven el resultat amb ungles i dents sense portar el pes del partit. I en una d’aquestes moltes possessions visitants, Brià ha reduït diferències amb el primer gol del seu equip.
Ha estat en un contracop de dos atacants manresans sols davant el porter visitant quant altre cop s’ha escoltat un xiulet no arbitral i els jugadors del Manresa han aturat l’acció atacant.
Davant d’aquest fet, els col·legiats aragonesos han aturat el partit sol·licitant que les tres persones de l’equip visitant abandonessin la graderia. Davant  de la seva negativa, trenta minuts després els àrbitres han suspès el partit a manca de 9 minuts 11 segons pel final amb el resultat de 3-1.
Els responsables locals han sol.licitat la presencia de la força pública pero aquesta ha arribat molt més tard. Els col·legiats no han esperat més per acordar la suspensió al veure que no venien les forces de seguretat.
En conclusió, les formes del conjunt de Barceloneta en quant aquest tipus de antiesportivitat, han provocat la suspensió del partit, ja que en dues ocasions han utilitzat una arma que fa més per categories de menys nivell.
SENYORS, AIXÒ ES SEGONA B…………….. i aquestes coses no poden passar.