Notícies

PRÈVIA: MANRESA FS – BARCELONETA

Campionat Nacional 2a divisió B subgrup 3B

Manresa FS – Barceloneta Futsal

Dissabte 6 febrer  18, 00 hores
Pavelló El Pujolet de Manresa
El Manresa, equip que porta sense competir des del dia 16 de febrer, més de 20 dies, per les suspensions dels partits davant Segorbe i Industrias B, torna a la competició desprès d’ahir dijous passar els tests corresponents, ho fa davant Barceloneta, tercer a la taula amb un partit menys. Hores d’ara te 20 punts amb sis victòries, dos empats i tres derrotes. A fora, de cinc partits jugats ha perdut en dues ocasions, a Dénia i Mataró, ha empatat també en dues ocasions, Industrias i Esplugues i ha guanyat a la pista del Natació Sabadell.
Per la seva part, el Manresa es cinquè a la taula amb 15 punts i tres partits pendents de jugar, Segorbe a casa i Industrias i Lleida a fora. Es a un sol punt del quart lloc que te Segorbe, equip que també te tres partits menys. Aquesta quarta posició dona pas a la segona fase per optar al títol de lliga i classificació per la copa del rei. Del cinquè al desè lloc, serà per lluitar per la permanència però amb els punts acumulats de la primera fase amb 7 descensos en joc de 10 equips en participació.  Aquesta reestructuració es segons va comunicar la RFEF abans d´encetar la lliga per tornar a les competicions habituals de 16 equips sense subgrups mantenint els 6 grups de 2a divisió B a tot l’estat.
Els de Sito Rivera no poden fallar per evitar que Barceloneta s’allunyi a la taula i tenen tota la plantilla a disposició a excepció de la sanció al porter Aleix i qui cobrirà la seva vacant serà el juvenil Oriol Blasco.