Notícies

EL MANRESA-SEGORBE SUSPÉS

MANRESA FS – CDFS SEGORBE  SUSPÈS.

En motiu d’un cas Covid al CDFS Segorbe, el Jutge del CNFS de la RFEF va resoldre suspendre el partit que s’havia de jugar aquest dissabte al Pujolet entre l’equip valencià del Segorbe i el Manresa.

El conjunt que ens havia de visitar compta hores d’ara amb tres partits aplaçats. La RFEF ha enviat un comunicat que cal celebrar tots els partits abans no finalitzi la primera fase de la lliga permetent fer-ho fins i tot doblar els caps de setmana.

 Hores d´ara, al subgrup 3B hi ha aquests partits pendents de celebrar suspesos al seu moment:

CDFS Segorbe- Industrias Sta Coloma B

CDFS Segorbe – Barceloneta AE

Lamsauto Lleida – Manresa

Manresa – CDFS Segorbe

Ja s’està treballant per posar dates a tots aquests partits. El que exposem aquí es tot amb caire de provisionalitat però es el que hores d’ara s´està gestionant.

La RFEF ha emès un comunicat permetent excepcionalment doblar partits els caps de setmana per tal de finalitzar la primera fase amb tots el partits celebrats i no haver d’anar a la normativa de coeficients.

 Possibles dates per confirmar:

Manresa –Segorbe : Dissabte 6 febrer ( Pujolet )

Manresa – Barceloneta : Diumenge 7 febrer ( Pujolet )

Salou – Segorbe : Diumenge 7 febrer ( Salou )

 

Manresa – Lleida : Divendres 12 febrer ( Lleida )

Manresa – Mar Denia : Dissabte 13 febrer ( Pujolet )

Mataró – Lleida : Dissabte 13 febrer ( Mataró )

 

EL MANRESA, TRES PARTITS CONSECUTIUS SENSE GUANYAR

No havia passat des de la temporada 2016-17 en que el Manresa no havia perdut en tres jornades consecutives de lliga.

En aquella temporada, es va perdre consecutivament amb Escola Pía a Sabadell (7-4), al Pujolet davant Bisontes Castellón (0-6) i a Cerdanyola (5-2). Així doncs, havien passat  cinc temporades sense donar-se aquesta circumstancia de tres partits perduts consecutivament com ho han estat ara la de Salou, al Pujolet davant Natació Sabadell i a Mataró aquest dissabte passat.

La propera visita en lliga serà a La Colina de Badalona davant Industrias B el proper dissabte dia 30 de gener a les 6 de la tarda.