Notícies

CRÒNICA: MATARÓ – MANRESA

FUTSAL MATARÓ 4  MANRESA FS 2
FUTSAL MATARÓ: Isaac, Panocha, Oriol, Solet i Toldrà / Canal, Ciscar, Del Barco, Toure, Azhar, Essaghir, Ceegay.
MANRESA FS: Aleix, Eric Castillo, Santa, Josan i Asis /  Noguera, Nil, Pep Costa, Corvo, Muñoz, Manu i Adil.
ÀRBITRES: Jordi Rodriguez i Adrià Acero
GOLS. 1-0 Panocha min.5; 1-1 Corvo min.9; 2-1 Ciscar min.28; 3-1 Panocha min.37; 4-1 Del Barco min.40; 4-2 Josan min.40
Tercera derrota consecutiva del Manresa i en aquesta ocasió ha estat a la dificil pista de Mataró. En l’inici del partit els locals han impregnat una defensa amb una alta pressió per evitar la sortida comode del conjunt manresà.
Ja en el minut 5 de partit ha estat Panocha qui ha inaugurat el marcador desprès que els locals es fessin una pilota a mitja pista desprès d´una errada individual. Ha empatat Corvo poc desprès amb un gran gol superant Isaac qui desprès ha aturat pilotes clares de gol d´atacs manresans.
Amb aquest resultat d’empat a un gol han marxat els dos equips a vestidors. A la represa, un golàs de Ciscar per l’escaire ha posat per davant als locals. Aquest gol ha donat aire als mataronins que a partir d´aquesta acció han agafat més seguretat que no tenien anteiorment. El tercer gol local, obra de Medina a tres minuts pel final ha estat clau pel curt futur del partit.
Sito Rivera ha ordenat joc de cinc amb porter jugador sense bones sensacions. Tant és així que a porta buida, Del Barco ha marcat el quart i moments desprès, Josan ha maquillat el resultat amb el segón gol.
El Manresa no ha fet un mal partit pero li ha faltat gol. És més, el resultat no encaixa amb el joc vist pels dos equips. Ni Mataró ni Manresa han merescut la victòria ni la derrota ja que pel joc presenciat, un empat haguera deixat les coses al seu lloc.
Dissabte vinent, la visita del Segorbe al Pujolet a les 18,30 hores. El conjunt valencià haurà clos la seva quarantena després de dos partits sense competir.
Resultats subgrup 3B
Natació Sabadell 4 Salou 7
Industrias B 1 Mar Denia 1
Mataró 4 Manresa 2
LLeida 3 Esplugues 6
Segorbe – Barceloneta Aplaçat Covid
Subgrup 3A
Escola Pia 5 Ibiza Gasifred 7
Calvià Palma 8 Sala 5 Martorell 5
Ripollet 8 Hospitalet 1
Pallejà 2 Cerdanyola 5
Arenys 2 Union Sta. Coloma 6