Notícies

PRÈVIA: FUTSAL MATARÓ – MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B subgrup 3B

Futsal Mataró CE – Manresa FS.

Dissabte 16 gener  16, 00 hores

Pavelló Maria Teresa Roca de Mataró

Visita a Mataró aquest dissabte d’un Manresa que la setmana passada va estar inactiu per la suspensió del partit a Lleida. El conjunt mataroní es segon a la taula classificatòria amb 18 punts, tres punts per damunt dels manresans però amb un partit més.

Aquest partit serveix per encetar la segona volta de la primera fase en que el Mataró l’inicià amb un bagatge de 33 gols a favor i 20 en contra. ( Manresa te 41 – 35 ) Els mataronins tot i amb un partit més, tenen la possibilitat  de distanciar-se a sis punts dels de Sito Rivera, fet que el conjunt manresà internarà evitar per poder mantenir una classificació ben ajustada.

En el primer partit de lliga, el Manresa s’imposà al Mataró per 6 gols a 3, equip que va tenir un inici no massa bó però que ha anat aconseguint un bon nivell. El dels Teresa Roca a casa seva han perdut amb Penya Esplugues 1-2, amb Natació Sabadell 3-4 i han guanyat a Mar Denia, Segorbe i Barceloneta dissabte passat. En els seus desplaçaments varen perdre al Pujolet 6-3 i desprès han guanyat tota la resta de sortides, Salou, Lleida i Industrias B.