Notícies

CRÒNICA: MANRESA – C.N. SABADELL

SUPERIORITAT VISITANT

MANRESA FS: Adil, Santa, Josan, Pep Costa i Nil / Noguera, Muñoz, Eric Castillo, Corvo, Asis, Gerard, Manu i Aleix

CLUB NATACIO SABADELL: Manzano, Cristian, Dani Castro, Ferran i Pepe Font / Xato, Arnau, Aitor, Panés, Elias, Pipa, Aleix i Josep Maria.
ÀRBITRES: Sergio Guerrero i Adrià Garcia
MANRESA FS 3
CN SABADELL 5
GOLS: 1-0 m.6 Corvo ; 1-1 m.7 Pipa ; 2-1 m.16 Asis ; 2-2 m.17 Arnau ; 2 -3 m.19 Pepe Font ; 3-3 m.24 Eric Castillo ; 3-4 m.28 Aleix ; 3-5 m.30 Pepe Font
Partit amb superioritat visitant en la majoria de fases del partit amb un Manresa que en moltes ocasions volia i no podia. Ja en els primers instants, el conjunt de Borja Burgos ha jugat amb combinacions i amb una intensitat que li ha fet portar el pes de tot el primer temps. La millor notícia pels manresans en els primers moments de partit era el resultat. Adil ha aturat una vegada i altra les moltes ocasions dels visitants.
Amb el partit amb domini dels forans, Corvo ha pressionat una pilota i ha estat objecte de penal que ell mateix ha transformat. Això podia donar força als manresans pero no ha estat així. El conjunt sabadellenc s´ha mostrat compacte en les seves accions  i ha empatat el partit moments després. En un xut exterior, Asis tornava posar per davant als del Pujolet pero els visitants li han donat la volta amb dos gols marxant als vestidors amb una mínima avantatge al seu favor.
A la segona part, els de Sito Rivera han millorat el seu joc amb les línies mes pressionants. En una bona estona, el Manresa ha superat al seu rivali ha empatat el partit mitjançant Eric Castillo. Poc a poc, els manresans han tornat a baixar en el seu joc i l’equip nedador ha tornat a tenir l´iniciativa. En el transcurs del segon temps  han existit ocasions pels dos cantons però per dues vegadas i ambdues jugades aïllades, el Natació Sabadell s´ha emportat un partit en què ha estat superior en joc en línies generals.
Ara, el Manresa queda per sota amb una diferència de sis punts respecte al líder del subgrup que ho és el Natació Sabadell amb la visita a LLeida aquest dissabte.
         
FOTOS CEDIDES PER XIULET FINAL