Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CLUB NATACIÓ SABADELL

CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B  SUBGRUP 3B

PAVELLÓ EL PUJOLET    JORNADA 8

DILLUNS 4 GENER  20,15 HORES

MANRESA FS – C.N. SABADELL

Amb la derrota del partit de Salou a principis de desembre i després de força dies sense competició, l’últim partit abans de l’aturada de Nadal era el partit davant el Natació i es va suspendre  el Manresa afronta aquest proper dilluns aquest partit davant  l’actual líder del subgrup de la competició, equip que ho ha estat des de la primera jornada de lliga.

El Manresa ha entrenat amb normalitat aquests dies a excepció feta d´uns dies molt concrets en la setmana de Nadal. No hi ha cap baixa hores d´ara de cara al partit i Sito Rivera disposa dels tretze jugadors al complet per dilluns al Pujolet.

El Club Natació Sabadell, conjunt que dirigeix Borja Burgos, s’ha reforçat molt aquesta temporada amb fitxatges de jugadors contrastats a la categoria. Es l’equip mes realitzador del subgrup amb 42 gols a favor pels 38 del Manresa. De set partits jugats, Natació Sabadell només ha perdut en una ocasió. Justament va ser en l’última jornada a casa seva davant Barceloneta per un contundent 1-5. Per tant, els dos equips venen d’una derrota. En la resta de partits, els blanc i blaus a fora a vençut a Salou 4-9, Mataró 3-4 i a Industrias B 1-3. Mentre tant, com a local s´ha imposat al Denia 11-1, Lleida 8-6 i Segorbe 6-2.

Recordem que cal entrar a la segona fase amb el màxim de punts possible. La puntuació assolida a la primera fase es manté i cal entrar a la segona part de la competició amb la mes mínima de diferencia de punts en relació a la resta d´equips amb mes puntuació.  Així, hores d’ara fent una classificació general dels dos subgrups està establerta d´aquesta forma.

Hospitalet Bellsport 19

Natació Sabadell 18 ( -1 )

Mataró 15

Manresa 15 (-1 )

Calvià Palma Futsal 15

Segorbe 15

Sala 5 Martorell 14

CE Escola Pia Sabadell 14

Barceloneta Futsal 14

Cerdanyola FC 14

UD Ibiza Gasifred  12

Industrias B  11

Unión Sta. Coloma 11

Lleida 9

Penya Esplugues 7

Ripollet 7

Mar Denia 6

Pallejà 4

Salou 4

Arenys de Munt 3