Notícies

CRÒNICA: MANRESA – PENYA ESPLUGUES

MANRESA: Aleix, Eric Castillo, Josan, Asis i Corvo / Noguera , Santa, Nil, Manu, Pep, Gerard i Adil.
PENYA ESPLUGUES: Miñano, Aldo, Alejandro, Patrick, Lindes / Fontecha, Mariano, Guille, Oriol, Yago, Alex, Lucas, Garcia.
ÀRBITRES: Jordi Boleda i Carles Estruch
Partit molt igualat entre els dos equips amb un Penya Esplugues molt veterà i expert. El resultat final sembla de suficient avantatge, però el transcurs del partit no ha estat com assenyala el marcador final. Tot i així, el conjunt visitant mai ha anat per davant al marcador.
Inici de partit amb un cent per cent d’efectivitat local amb gols de Corvo de tir exterior i de Eric Castillo de jugada personal. El partit transcurría amb una defensa alta de Penya Esplugues per tal de dificultar la sortida inicial dels manresans. En una acció puntual, Guille ha reduït diferències al marcador en una jugada combinativa deixant el partit molt obert. Amb el matx de tu a tu, de nou  Eric Castillo ha donat una certa tranquil·litat al seu equip al marcar el tercer a punt del descans.

A la represa s’han succeït molts aconteixements. Només iniciarse el segon temps ha estat Patrick qui en dues ocasions posava el partit empatat a tres gols, el Manresa no estaba segur de si mateix amb un joc irregular sense ser el de les millors tardes. Amb el partit equilibrat, Corvo de penal avançava als seus  i poc després Pep Costa ampliaria les diferències amb un cinquè gol.

A set minuts pel final els àrbitres han assenyalat un penal en contra dels manresans que Alejandro ha transformat reduïnt diferències. Amb el partit en perill ha entrat Josan en joc per salvar els mobles i en una acció individual ha establert el 6-4
Amb el conjunt visitant amb joc de porter jugador, Patrick ha reduït diferències després què Aleix introduïs la pilota a la seva propia porteria. Penya Esplugues creava perill amb aquest sistema però el Manresa ha sentenciat a la sortida d´un corner i després Corvo en jugada individual a porta buida.
El proper partit serà a Salou, diuemenge a les 12:00
    FOTOS: XIULET FINAL