Notícies

PRÈVIA: MANRESA – PENYA ESPLUGUES

PAVELLÓ MUNICIPAL EL PUJOLET

CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B  SUBGRUP 3B

DISSABTE 28 NOVEMBRE  18, 00 HORES  JORNADA  6

MANRESA  FS – PENYA ESPLUGUES

Amb la sisena jornada de lliga en joc, el Manresa juga a casa desprès de fer-ho a fora en dues ocasions consecutives amb victòries en aquests dos partits, Barceloneta i Mar Dènia. En aquesta ocasió serà Penya Esplugues l’equip que visita el Pujolet, un equip recent ascendit a la categoria desprès d’haver superat el play off d’ascens en plena pandèmia a Les Corts.

Penya Esplugues te quatre partits jugats de cinc jornades celebrades ja què en la primera jornada va veure suspès el seu partit davant el Lleida per un afectat de Covid a l’equip lleidatà. Es setè a la taula amb 4 punts amb un partit guanyat, un empat i dos partits perduts. Amb 12 gols es dels equips menys realitzadors del subgrup, com a més destacable fins ara, la seva victòria a Mataró. Desprès, derrotes davant Segorbe i Industrias B i empat en l’última jornada davant Barceloneta a Esplugues.

Manresa i Esplugues  s’enfrontaren per últim cop en lliga a la temporada 2015-16 en aquesta categoria, els manresans guanyaren per 2-5 a Esplugues i 5-1 a Manresa. En aquella ocasió, Esplugues va perdre la categòria juntament amb Pallejà, AEJ Riera, Esparreguera i Montcada. Tots ells varen descendir a 3a divisió Nacional i només Pallejà ha retornat.

El precedent més recent però data del maig del 2018, on els manresans recentment proclamats campions de lliga, varen caure als 1/4 de final de la Copa Catalunya a la tanda de penals (3-1) després d’empatar a cinc al final dels 40 minuts.

 

Al Manresa normalitat absoluta ara amb tretze jugadors de plantilla després de l´incorporació de Gerard. Enguany es permés convocatòries als partits fins a catorze components. Josan ja està recuperat de la seva lesió i per tant Sito Rivera disposa de la totalitat d’efectius.

El conjunt manresà intentarà continuar amb bona dinàmica amb només el partit perdut a Segorbe a la segona jornada.