CRÒNICA: MAR DENIA – MANRESA

CFS MAR DENIA: Roque, David Jaen, Nico, Luis i Curro / Omar, Toni, Tarín, David, Javi, Ferran i Sergi.

MANRESA FS: Adil, Noguera, Eric Castillo, Asis i Corvo / Santa, Nil, Josan, Pep Costa,Muñoz, Manu i Arnau
COL.LEGIATS: Antonio Vallverdú i Mario Lozano
Partit  molt complert del Manresa a la localitat de Dénia al guanyar pel resultat final de dos gols a sis. El conjunt de Sito Rivera no ha baixat l´intensitat i concentració en cap moment del partit, fins i tot amb el resultat favorable. Això ha comportat que en tot moment els locals tinguessin dificultats per trobar el camí del bon joc.
Ja només començar, Noguera ha establert el primer gol del partit tot i que els locals ha empatat rapidament. Ha estat en el marge de quatre minuts quan els manresans han aconseguit quatre gols consecutius desbordant al rival i deixant un parcial de 1-5 encara a 10 minuts per finalitzar el primer temps. En aquest poc marge de temps, els del Bages deixaven el partit molt de cara.
Eren molt bones sensacions i més encara quan Asis ha fet el sisè sol davant el porter local desprès que Denia perdés la pilota en un contracop.
Al descans i amb aquest resultat tan favorable pels bagencs, s’ha reprès el joc  amb una segona part controlada pels manresans i només amb un sol gol que ha estat aconseguit pel local Nico.
Últim intent dels de Denia al optar al joc de cinc amb porter jugador els últims cinc minuts de partit sense cap incidencia a remarcar mes.
Destacar els quatre gols de Asis i les aturades en moments claus de Adil, aquest fet ha comportat que els locals no poguessin estar dins el partit en cap moment.
El proper partit, dissabte al Pujolet davant Penya Esplugues a les 6 de la tarda.