Notícies

PRÈVIA: MAR DÈNIA – MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B Subgrup 3B

Pavelló Joan Fuster (Dènia) Jornada 5

Dissabte 21 novembre 16:00 hores

CFS MAR DÈNIA – MANRESA FS

Cinquena jornada de lliga a la segona divisió B de futbol sala. En aquesta ocasió i desprès de la importantíssima victòria a la pista de la Barceloneta, el Manresa visita terres alicantines per enfrontar-se al Mar Dènia.

El conjunt groc te tres punts a la classificació del partit que va guanyar a casa seva davant Barceloneta per 3 gols a 1. En la resta de partits va inaugurar la competició perdent a casa davant Industrias per 2 gols a 5. Desprès va sortir golejat de Sabadell davant Natació per 11-1 i en l’última jornada a Lleida va caure per la mínima diferencia de 3 gols a 2. Hores d’ara es penúltim a la classificació d’aquest subgrup amb 20 gols encaixats, l’equip que més n’ha rebut.

Si anem enrere i mes concretament a la temporada passada, Mar Denia en el moment d’aturar-se la lliga pel Covid era quart pel baix de la taula a tres punts de la permanència amb 23 partits jugats com la resta d’equips. Al no haver-hi descensos en una competició no finalitzada s´ha mantingut a la categoria de bronze.

Pel que fa al Manresa, viatjarà demà a la tarda amb la totalitat de la plantilla amb la baixa del porter Aleix suplerta pel juvenil Arnau Perez i amb el dubte de Josan. Al jugador li queda poc per la seva definitiva recuperació però ha estat convocat per viatjar.

La victòria a la Barceloneta li ha donat als manresans molta confiança. Hores d´ara tercers amb 9 punts i amb nomes un partit perdut, el de Segorbe. Lidera el subgrup, Natació Sabadell amb 12 punts i Segorbe es segon amb 9, els mateixos que els manresans.