Notícies

CRÒNICA: BARCELONETA – MANRESA

BARCELONETA: Abra, Yuya, Alex Bria, Oscar Agustí, Escobar / Rachid, Paredes, Xavi Jaen, Peramós, Rafita, Gerard, Juanjo, Baldo, Maxi

MANRESA: Adil, Noguera, Eric, Asis i Corvo / Santa, Nil, Pep, Muñoz i Aleix

COL·LEGIATS: Xavier Garcia i Victor Pasamontes

Important i patida victòria del Manresa al barri mariner de la Barceloneta per mantenir-se a les posicions capdavanteres del seu subgrup.

A diferència del que s’havia vist fins el que va de temporada, el Manresa ha sortit ben ficat en el partit, i en una jugada individual mitjançant un xut creuat Corvo feia pujar el 0-1 a l’electrònic. El Manresa començava portant el control del partit però els locals varen canviar la dinàmica poc després del gol manresà, fins que al minut 15, en una jugada aïllada, i després d’una gran aturada d’Adil, Yuya aprofitava un rebot dins l’àrea per establir l’empat. Els locals continuaven amb el domini del partit, però a poc pel descans, durant un contraatac de l’equip local, Juan Carlos era expulsat per una agressió a Santa a mitja pista, els col·legiats però varen senyalar també una falta en la mateixa jugada a favor de Barceloneta, que amb un jugador menys però un tir lliure a favor, aconseguirien transformar el 2-1.  Els manresans però poc després aprofitaren aquesta superioritat per en una triangulació ràpida aconseguir l’empat gràcies a Asis.

La segona part no podia començar millor i es que el mateix Asis en un contraatac aconseguia fer el 2-3, no seria fins al minut 34 quan Rafita mitjançant un llançament de falta establia l’empat al marcador, els manresans varen haver d’aguantar amb el bonus de les cinc faltes els últims 8 minuts de partit i Rafita, de doble penal feia pujar el 4-3 al marcador a cinc minuts pel final. Eric aconseguia de nou l’empat al marcador i poc després, en un contraatac Nil anotava el que seria el definitiu gol de la victòria a 2 minuts pel final. La Barceloneta s’ho van jugar tot pel tot amb el porter jugador, però els manresans, que podrien haver sentenciat el partit quan els locals utiliitzaven el sistema de cinc, varen defensar bé i es varen endur els 3 punts cap al Bages.