Notícies

PRÈVIA: BARCELONETA – MANRESA

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B SUBGRUP 3B

DISSABTE 14 NOVEMBRE 18, 45 HORES

PAVELLÓ MARITIM DE BARCELONA JORNADA 4

BARCELONETA FUTSAL – MANRESA FS

Corresponent a la quarta jornada de lliga, el Manresa es desplaça a la difícil pista de la Barceloneta. Un lloc d´on en pot extreure bones sensacions desprès dels resultats produïts al Marítim en les ultimes temporades.

El conjunt que dirigeix Oscar Redondo es cinquè a la taula amb quatre punts amb tres jornades completades. Hores d’ara es un dels conjunts que ha fet menys gols, cinc concretament. Per sota, nomes s’hi troba Penya Esplugues. I en l’apartat de gols rebuts te bons números ja que la seva porteria nomes s’ha vist perforada en sis ocasions, el que menys del subgrup.

Fins ara ha guanyat un partit de tres jornades disputades, va ser el de la primera jornada davant Segorbe per la mínima diferencia a les acaballes del partit. Desprès, va empatar a la pista de Industrias a tres gols i en l’última jornada celebrada va perdre a Denia per 3 gols a 1.

En l’apartat de fitxatges, Barceloneta s’ha reforçat molt be, tant que diversos medis el varen donar com a favorit pel entrar al play off d’ascens.

Rafita, fitxat del Mataró, Oscar Agustín del CCR Castelldefels, Rashid del FC Barcelona juvenil, Alejandro del Natació i Juanjo que ha estat a Peñiscola i a la seria A italiana. Les baixes han estat Borrego, Moha, Marquitos i Jonathan.

Comentar per últim que el conjunt barceloní va ser eliminat de la segona eliminatòria de la copa del rei a Martorell aquest passat dimarts.

Per la seva part, el Manresa viatjarà amb la baixa de Josan per lesió mentre recupera efectius. Els jugadors físicament mermats com Santa o Pep Costa estaran ja a un bon nivell, també Corvo una vagada tractat el genoll que li va ser operat fa temps.

El conjunt de Sito Rivera te dues victòries en tres jornades celebrades. I en ambdós casos a casa davant Mataró i Industrias B amb la derrota a terres valencianes davant Segorbe.