Notícies

PRÈVIA COPA DEL REI: MANRESA – SALA 5

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA

COPA DEL REI ( 1a ELIMINATORIA )

DIMARTS 27 D’OCTUBRE  – 19:00h

MANRESA FS – SALA 5 MARTORELL

Aquest dimarts el Manresa futbol sala jugarà la seva primera eliminatòria de la copa del rei. I ho farà a casa, al Pujolet davant el Sala 5 Martorell.

El partit s’ha avançat a les 7 de la tarda per les restriccions establertes pel covid.

Manresa i Martorell, dos equips que en principi han d’estar punters a la lliga de 2a divisió B, cada un d’ells al seu subgrup.

A la lliga, celebrada una jornada,els bagencs s’imposaren al potent Mataró mentre els de Martorell feien el mateix davant un gran equip com ho es Calvià Palma Futsal, filial del Palma de primera divisió.

En aquesta competició de la copa enfronta als propis equips de segona divisió B en la seva primera eliminatòria. En la segona ronda els supervivents de la primera s’enfrontaràn a equips de segona divisió sempre a pista del d’inferior categoria i no com en la primera eliminatòria en la que va haver-hi sorteig pur per saber el local i el visitant.

Es preveu un partit de màxima igualtat entre els dos equips que buscaràn una plaça per continuar endavant a la competició. En cas d´un suposat empat a la fi del partit, la normativa de la RFEF estableix dues parts de tres minuts de prorroga i en cas de mantenir-se, cinc llançaments des del punt de penal.

Les localitats ja es varen exhaurir en el mateix dia d’ahir.

EMPARALLMENTS 1a ELIMINATORIA

Leis Pontevedra – O Esteo

Albense – Sala Ourense

Silver Novanca – CD El Valle

Ibi – Nueva Elda

Melistar – Nazareno

Granada – Pinatar

Zierbena – Guardo

AD San Juan Pamlona – Ibararte

Mataró – Hospitalet

Manresa – Sala 5 Martorell

Barceloneta – Gomera

Gran Canaria – Malta 97