CRÒNICA: MANRESA – MATARÓ

REMUNTADA A LA SEGONA PART

MANRESA: Aleix, Eric Castillo, Josan, Asis, Corvo / Noguera, Nil, Pep Costa, Muñoz, Manu i Adil

FUTSAL MATARÓ: Issac, Alex, Lupi, Toldrà, Panocha / Miki, llibi, Alagi, Joel, Amor, Galea, Azhar

El Manresa Futbol Sala ha realitzat el seu debut a la lliga 7 mesos després de disputar el seu últim partit oficial. S’estrenava a casa davant el Mataró, un dels rivals més forts de la categoria.

El partit ha començat amb un Mataró molt intens que als 3 minuts s’avançava al marcador. El Manresa no ha pogut aixecar-se i anat tota la primera part a remolc aguantant a un equip visitant que assetjava la porteria manresana. En els últims minuts del primer temps el Manresa ha començat a trobar-se i ha gaudit de dues oportunitats en forma de dos llançaments de doble penal errats per Corvo (16) i poc després Asis (18).
A poc per acabar la primera part el porter Aleix podria haver estat obstaculitzat pel pivot visitant Panocha al rebre una pilota llarga. Aquesta acció, en falta o  no, ha suposat que el porter manresà introduís la pilota al fons de la seva porteria i el 0-2 l’electrònic.
REMUNTADA ESPECTACULAR
A la represa, els manresans han sortit amb una actitud diferent a la del primer temps. Josan feia el gol que escurçava diferències d´un tret exterior. Amb el 1-2 al marcador, el porter local Aleix ha estat expulsat per doble amonestació, fet que podría haber perjudicat als seus companys i al propi equip. Amb aquesta inferioritat numèrica, els de Sito Rivera han fet una bona defensa i han pogut aconseguir que el marcador es mantingués sense rebre cap gol. Aquest fet deixava als de casa dins el partit i tres minuts mes tard, Asis empatava el matx.
El Manresa creia en la remuntada, Nil va avançar al seu equip al aprofitar un rebuig del xut del seu company Noguera mentre dos minuts després, una excelent passada de Muñoz al espai a Asis feia arribar el quart.
A un minut pel final i amb l’equip de Sabas jugant amb porter jugador, Asis definía la victoria amb una passada de Corvo ( 5-2 ). Mataró seguia amb joc de cinc i va escurçar diferències per maquillar el marcador pero ràpidament a pocs segons pel final, Josan va arrodonir la golejada manresana amb el sisè gol.
Bones sensacions finals de cara al partit de dimarts corresponent a la primera eliminatoria de la copa del rei al Pujolet davant el Sala 5 Martorell.
Per obtenir localitat de la copa del rei, recordem que cal enviar les dades personals a club@manresafs.com El partit, aquest dimarts a les 21, 15.