Notícies

PRÈVIA: MANRESA – FUTSAL MATARÓ

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B SUBGRUP 3B

DISSABTE 24 OCTUBRE   18, 30 HORES  EL PUJOLET

CLUB MANRESA FS – FUTSAL MATARÓ
Comença la lliga més atipica que mai s´ha vist. Alguns pavellons no presentaràn públic i altres estaràn als mínims de presencia d’aficionats pel factor Covid.
A Manresa es dóna pel moment aquesta segona situació, hi haurà un mínim de places per presenciar el partit, sempre controlades i sol·licitades de forma anticipada a l´esdeveniment.
Un Manresa – Mataró sempre se’n pot extreure la previsió d´un partit igualat i de nivell. En aquest cas els del Maresme arriben sense Pol Novo, que buscarà sort a la lliga italiana serie B. Un altre puntal, Rafyta, es va comprometre amb el Barceloneta ja fa molt de temps.
Futsal Mataró va fer l´intent de pujar a segona divisió al play off d’ascens de la temporada passada. Va caure eliminat davant El Ejido per 4 gols 1 i va quedar a les portes de l’ascens. Ara amb un potencial semblant ,els del Maresme ho tornaran a intentar.
Pel que fa al Manresa, disposarà de tota la plantilla excepte el lesionat Santa. El conjunt de Sito Rivera ha fet una pretemporada regular a l’espera d´aquest inici de lliga. El conjunt manresà va finalitzar tercer a la lliga passada fins l´aturament en motiu del Covid. Aquesta plaça li ha donat plaça per jugar la copa del Rei aquesta temporada, on s’estrenarà dimarts que vé davant el Sala 5 Martorell al Pujolet. Per tant, l´equip tindrà tres competicions en joc amb la seva habitual participació a la copa Catalunya.
Tornant a la lliga, els manresans esperen un partit trepidant aquest dissabte al Pujolet i que a la tercera vagi la vençuda ja què el Mataró ha guanyat a Manresa les dues ultimes temporades. Sempre ho va fer per la mínima diferencia al marcador final i amb factors negatius a l’equip manresà que es varen donar en aquells moments tan en un partit com l´altre.
El partit serà transmès en directe per Futsal Mafer TV en aquest enfrontament inaugural del campionat. Les portes s’obriran al públic 45 minuts abans del partit per tal que l’acces es faci ordenadament.