Notícies

CRÒNICA: MANRESA F.S. – CN CALDES

Manresa FS: Adil, Pep Costa, Josan, Aaron i Noguera / Nil, Corvo, Aaron, Eric, Muñoz, Asis i Aleix

CN Caldes: Muñoz, Benach, Guerrero, Sergio i Terraga / Arnau, Julià, Ibañez, Muñoz, Basqueste, Iker i Pastor

Gols: 1-0 min. 4 Josan; 2-0 min. 5 Noguera; 2-1 min. 6 Muñoz; 3-1 Asis min. 14; 3-2 min. 14 Terraga; 4-2 min. 28 Corvo; 5-2 min. 28 Corvo; 5-3 Terraga; 6-3 min. 40 Asis

El Manresa s’imposa a un combatiu Caldes 

Tercer partit de pretemporada del Manresa on encara no coneix la derrota. El més important però ha de ser la millora del conjunt manresà en quant al joc després de sis mesos sense competir.
Els manresans varen fer un mal partit davant un rival que va demostrar ser un equip potent de 3a divisió i que va donar la cara i bon joc en tot moment tot i el resultat advers que va patir al llarg del partit. El conjunt que dirigeix Xavi Passarrius va anar sempre per darrere al marcador, com a molt va poder posar-se per sota d´un gol.
A la primera part, Sito Rivera va ordenar als inicis que no es fes pressió a la primera linea visitant. En accions puntuals Josan i Noguera varen posar un parcial de 2-0 al marcador als cinc minuts de partit. El conjunt visitant va continuar treballant sobre el parquet del Pujolet treient rèdit a la seva feina escurçant diferències al marcador. Un golàs d’Asis a la sortida d´un corner va ampliar les diferències a sis minuts pel descans.
A la segona part, el Manresa continuava indecís i un dels millors jugadors visitants, Terraga, establí el segón gol visitant al minut quatre ajustant el marcador amb un parcial de 3-2.
Amb el partit equilibrat va aparèixer Corvo que amb un minut va fer dos gols de xut exterior a dotze minuts pel final. El tercer gol visitant no va ser productiu i a cinc minuts per acabar, Caldes va actuar amb joc de cinc amb porter-jugador i ho va fer de forma esplèndida però sense finalització ,això va comportar quatre ocasions a porta buida amb llançaments a llarga distància  sobre la porteria visitant i  només un d’ells va fructificar amb el sisè i definitiu gol manresà.
El proper partit de pretemporada serà diumenge al pavelló del Nàstic de Tarragona on es farà un triangular entre Hospitalet Bellsport, Salou i Manresa.