Notícies

EL MANRESA CEDEIX UN EMPAT A ÚLTIMA HORA A SABADELL

CE Futsal Pia: Sahuqillo, Genís, Roger, Jordi Sardà i Povedano / Pagés, Torrás, Santi Sardà, Comadran, Loinaz, Isaac, Lenny, Xavi i Ignasi 

Manresa FSAleix, Aaron, Eric, Asis i Corvo / Muñoz, Pep Costa, Nil, Josan, Noguera i Adil

Àrbitres: Alejandro Lopez

Gols: 0-1 min. 9 Nil; 1-1 min. 26 Povedano; 1-2 min. 38 Muñoz; 2-2 min. 40 Isaac

El Manresa ha deixat empatar-se el partit a manca de 5 segons per acabar en una acció en que la part defensiva de l´equip no ha sabut gestionar correctament aquests últims compassos patint un nerviosisme excessiu a l´hora de treure la pilota del darrera.

Joc molt alt de ritme al llarg del matx  en que alternativament els dos equips han controlat el partit en una primera part amb més ocasions clares de gol pels manresans. Amb avantatge pels de Sito Rivera al marcador, els locals han apretat i s´han fet amb el domini territorial fins acabar el primer temps. Els contracops manresans no han estat ben gestionats el que ha comportat que el marcador fos ajustat. Bones intervencions per part dels dos porters Aleix i Adil en moments puntuals del partit deixant l´equip manresà sempre amb opcions. Una errada atacant en un servei de corner favorable als visitants, ha comportat una contra local i l´empat a un gol.

A la segona part, mes del mateix, joc altern però ocasions de gol mes clares pel Manresa ja que en moltes ocasions, l´equip manresà ha dominat i controlat el partit tot i no jugar be, mereixía més en una pista molt difícil. Muñoz va avançar als seus amb un segón gol a poc per acabar però els de Pedro Donoso han acabat empatant finalment amb l´errada de la sortida de pilota visitant amb el clàxon a punt de sonar.

Recordem que aquesta temporada, prevaleix per sobre del xiulet arbitral, el so de botzina del pavelló a l´hora de finalitzar el partit. Aquest no ha estat el cas d´avui, però en altres ocasions es pot donar.

El proper partit, a porta tancada el proper dimarts al Pujolet a les 21:15 davant el CN Caldes de Xavi Passarrius de 3a divisiò nacional. Després, diumenge i a les instal·lacions esportives del pavelló del Gimnàstic de Tarragona, es jugarà un triangular entre tres equips de 2a divisió B, el Salou, Hospitalet Bellsport i Manresa.