Notícies

EL MANRESA JA CONEIX ELS SEUS RIVALS EN EL SUBGRUP I EN LA PRETEMPORADA

En la reunió telemàtica celebrada ahir a la tarda per part del CNFS de la RFEF entre els clubs de 2aB es varen fer oficials els subgrups en els que ha quedat distribuïda la competició enguany.

Així doncs, el Manresa s’enfrontarà en aquesta primera fase a: Barceloneta Futsal, Penya Esplugues, Industrias Sta Coloma B, Futsal Lleida, Mar Dènia, Futsal Mataró, Club Natació Sabadell, Salou i CDFS Segorbe. L’altre subgrup el formen: Arenys de Munt, ETB Calvià, Cerdanyola, Escola Pia, Hospitalet, UD Ibiza Gasifred, La Union, Pallejà, Ripollet i Sala 5 Martorell.

La lliga no donarà inici fins el 24 o 31 d’octubre, per aquesta raó el Manresa ha pogut tancar més amistosos de cara a preparar l’inici de lliga. Aquest Dissabte, a Sabadell, serà la segona prova pels de Sito Rivera davant l’Escola Pia després del primer test la setmana passada a Manlleu.

La pretemporada doncs es la següent:

5 de setembre: Escola Pia – Manresa

8 de setembre: Manresa – Caldes

13 de setembre: Triangular a Tarragona entre Manresa, Salou i Hospitalet

20 de setembre: Linyola – Manresa

26 de setembre: Sala 5 – Manresa

3 d’octubre: Cerdanyola – Manresa

10 d’octubre: Ripollet – Manresa

17 d’octubre: Pallejà – Manresa