Notícies

BONES SENSACIONS EN EL PRIMER TEST DE PRETEMPORADA

UEFS Manlleu: Joel, Axel, Isaac, Javi i Xexi / Karim, Soher, Sergi, Meha, Marcos, Hicham i Jordi

Manresa FSAdil, Josan, Corvo, Eric i Pep / Santa, Aaron, Nil, Asis, Noguera, Muñoz i Aleix

Àrbitres: Javier Garcia i Victor Pasamontes

Gols: 0-1 m.7 Santa; 0-2 m.10 Corvo; 0-3 m.13 Asis; 0-4 m.18 Eric; 0-5 m.18 Nil; 1-5 m.19 Javi; 1-6 m.19 Nil; 1-7 m.33 Josan; 1-8 m.35 Muñoz; 1-9 m.36 Corvo; 1-10 m.39 Nil; 2-10 m.40 Isaac

Primer partit del Manresa després de 6 mesos i un dia sense competició davant un equip de la màxima categoria catalana. El resultat marca el domini visitant davant un rival que al veure’s superat, va optar per col·locar la seva defensa molt endarrerida. Tot i amb aquesta defensa tancada, el Manresa va treure fruit de l’estratègia en llançaments de faltes i corners. Producte d’això es va produïr el primer gol obra de Santa, el segon, una obra d’art de Carlos Corvo.

Els manresans varen continuar ampliant el marcador fins arrodonir un parcial de 0-5 a dos minuts per finalitzar el primer temps, un gol per cada cantó va determinar un resultat de 1-6 amb el que arribaríem al descans. El segon temps va ser fluix en els primers minuts, però després els manresans van tornar a pitjar l’accelerador i en els últims deu minuts va aconseguir millorar el seu joc i acabar ampliant el marcador fins al definitiu 2-10.