Notícies

PRÈVIA: MANRESA – SALOU (Dissabte 29, 18:30)

MANRESA FS – SALOU

Dissabte 29 de febrer a les 18:30 hores. Pavelló el Pujolet

Partit corresponent a la JORNADA 23 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

                                                                                       

AMB L’EQUIP AL SEU LLOC

Amb l’esplèndida victòria a Cerdanyola, torna el Manresa al Pujolet per a rebre al Salou, equip que és onzè a la taula a quatre punts del descens. El conjunt que dirigeix Quim Manresa va començar molt malament la temporada, amb moltes jornades immers entre les quatre places de descens. Poc a poc, els tarragonins han anat recuperant posicions a base de victòries en la segona fase de la primera volta, sobre tot assegurant els partits de casa.

Per fer-nos una idea del que ha fet com a visitant el Salou, ha jugat 10 partits: 6 derrotes (Calvià, Martorell, Mataró, Barceloneta i Natació Sabadell), un empat ( Escola Pia ), i 3 victòries ( Union Sta. Coloma, Ripollet i Industrias B ). Acumula 75 gols a favor per 86 en contra.

 

 

ELS MANRESA – SALOU, AMB COLOR MANRESÀ

Manresa i Salou s’han vist les cares en diverses ocasions. En la temporada 2011-12 el conjunt costaner estava a 2a divisió B i en la seva visita al Pujolet va rebre un seriós correctiu de 11 gols a 0. Aquest equip acabava de pujar a la categoria de bronze i només va estar-hi una temporada. Després de dues temporades a tercera divisió nacional, va retornar a la 2a B a la 2014-15 i s’hi ha mantingut fins ara.

2014-15 Manresa 1 Salou 1

2015-16  Manresa 3 Salou 6

2016-17 Manresa 7 Salou 1

2017-18 Manresa 5 Salou 0

2018-19 Manresa 5 Salou 3

 

SITO RIVERA VA DEBUTAR A SALOU

Ara farà tota una volta en que els manresans visitaren el Milà de Salou. Aquell dia va ser quan oficialment Sito Rivera va dirigir l’equip per primer cop. Amb una setmana de treball per part del tècnic, els manresans no varen fer un bon partit però s’imposaren als de Quim Manresa per 2 gols a 3.

Comentar també que fins una jornada abans del partit amb el Salou, el Manresa havia fet 6 punts de 21 possibles i ara amb les mateixes jornades de la segona volta,els manresans ja en sumen 15.

 

UN MANRESA  DE PLAY OFF

A Cerdanyola es podria haver perdut la quarta plaça de play off d’ascens en benefici dels del Vallès. En un minut, els manresans recuperaren  aquest lloc que en pocs moments havien perdut.  El partit d’aquest dissabte és vital, primer per mantenir aquesta posició o potser superar-la depenent del resultat de la Barceloneta a la pista del Club Natació Sabadell.

De totes formes, la classificació està molt ajustada i a excepció dels dos capdavanters, Hospitalet i Mataró, molts equips tenen opcions de lluitar per places de play off o bé la cinquena que dóna plaça per a la copa del Rei. Resta molta lliga amb partits complicats per tots els equips.

 

EL MANRESA , VUITÈ MAXIM REALITZADOR DELS SIS GRUPS A 2a B

Dels sis grups en que es composa la segona divisió B Nacional a l’estat amb un total de 96 clubs, el Manresa es el vuitè en el rànquing dels més golejadors amb 108 gols.

Encapçala el llistat el conjunt lleonès del Atlético Benavente amb 139, el segueix el canari Gomera amb 135 seguit del CD El Ejido amb 124 i el Gran Canària amb 118. L’Hospitalet amb 116 seguit del conjunt basc del Otxartabe amb 115 i Leganés amb 109. Després ja ve el Manresa amb 108 i tanca l’apartat de més de 100 gols Inter Movistar B amb 107.