Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: FS CASTELLDEFELS 6-1 JUVENIL B

PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL GRUP 3

FS Castelldefels 6-1 JUVENIL B

 

FS Castelldefels: Iker, Hugo, Christian, Pau, Yago // Àlex, Francesc, Aday, Daniel, Enrique (Entrenador: Lluís Andrés)

JUVENIL B: Eloy, Ferran, Bizarro, Guille, Aleix // Iván, Vilaseca, Òscar, Ubach, Hamza, Marc. (Entrenador: Xavier Mañosa; Delegat: Toni)

Gols: 0-1 Guille min 5/ 1-1 Christian min 8/ 2-1 Pau min 10 // 3-1 Christian min 27/ 4-1 Hugo 35/ 5-1 Francesc min 38/ 6-1 Yago min 45//

 

Crònica

Sortida complicada del nostre Juvenil B a la pista del tercer classificat, que acaba amb victòria local. Els manresans van anar a Can Roca amb la intenció d’assaltar el camp del tercer classificat. S’arribava amb bona confiança després dels últims partits.

El partit va iniciar amb un Manresa molt posat dins el partit i amb intensitat. Fruit d’això, amb una bona recuperació i un bon contraatac va arribar el primer gol al minut 3. Tot i el gol visitant, els locals seguien tenint el control del partit i disposaven de grans ocasions per empatar el partit, fins que amb dos errors en sortida del Manresa van facilitar que Castelldefels es posés per davant en el marcador. Amb el 2-1 s’arribaria a la mitja part, amb unes sensacions bones si bé faltava millorar més en defensa, per no donar tantes facilitats als locals.

A la represa es millora amb la pilota i es disposa de dues ocasions per empatar el partit, però és a la porteria contrària on arriba el tercer gol dels locals, per establir el 3-1. Pocs minuts més tard, en una pilota morta dins l’àrea visitant arriba un jugador local i s’anticipa a tots els manresans per posar el 4-1 al partit i, acte seguit, el 5-1 amb un bon gol de jugada individual. Tot i sol·licitar un temps mort per a preparar el porter jugador i intentar retallar distàncies, van ser els locals, altre cop, qui establia el 6-1 definitiu abans de finalitzar el partit.

Resultat excessiu, però merescut per a un Castelldefels que va dominar en la majoria dels trams del partit i va ser el protagonistes de la pilota. El nostre juvenil va tenir les seves opcions, però la falta d’encert i la poca contundència en defensa va fer que els tres punts es quedessin a Can Roca.

A seguir treballant, per tornar a la dinàmica dels últims partits i preparar el partit vital de la propera jornada al Pujolet, contra un rival directe per a la permanència.