Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: OLESA B 2-7 BENJAMÍ B

LLIGA PROMOCIÓ BENJAMÍ

Olesa B 2 – Manresa FS B 7

Olesa B: Guillermo, David DH, Gerard, Pau, Bilal / Joel, Adrián, Biel i Lucas.

Manresa FS B: Adrià, Maria, Pau P., Martí, Pau M. / Pau T.

 

Gols: 0 – 1 Pau P. min.4; 1 – 1 Lucas min. 16; 1 – 2 Pau P. min. 23; 1 – 3 Pau M. min.26; 2 – 3 David DH min. 40; 2 – 4 Pau P. min. 43;

2 – 5 Pau P. min. 44; 2 – 6 Martí  min. 47; 2 – 7 Pau P. min. 50;

 

Crònica

Aquest cap de setmana el Benjamí B afrontava un partit important amb diverses baixes. L’equip va començar molt concentrat, organitzat en defensa i sortint amb la pilota jugada des de darrere amb seguretat. Això va permetre disposar de vàries ocasions clares a l’inici del partit i avançar-se al marcador. Però alguns errors puntuals van provocar que l’Olesa es tornés a posar dins del partit. Tot i això, el Manresa va continuar tenint el control del partit. Al descans, mínim avantatge per 1-2.

A la segona part el partit va continuar amb la tònica de la primera. El rival van tenir poques ocasions per reduir distàncies en el marcador,  mentre el Manresa continuava disposant d’oportunitats de camí a sentenciar el partit.

Victòria molt important del Manresa FS que ha de servir per a créixer com a equip i seguir treballant per tal de seguir millorant!