Notícies

EL MANRESA ASSALTA CAN COLAPI (3-5)

Important cop d’efecte, trencant un malefici interminable després de vuit temporades sense guanyar a la pista de l’Escola Pia. Gran partit dels manresans, especialment a nivell defensiu. El Manresa es col·loca tercer per primer cop en la temporada i espera dissabte que ve la visita del Mataró, un dels dos primers classificats.

El Manresa s’ha avançat gràcies a un gol d’Ambrós al minut 4, però l’alegria ha durat perquè poc després Jordi Torras empatava en un xut exterior sense perill aparent. A l’equador del primer temps, Santa aprofitava un refús per tornar a avançar el seu equip (1-2). El Manresa arribaria ràpidament a les cinc faltes i això obligava a reduir la intensitat, defensant a mitja pista. L’Escola Pia, doncs, ha passat a dur la iniciativa mentre els manresans jugaven còmodes a l’expectativa del rival. Al descans, resultat de 1 a 2 favorable als de Sito Rivera.

A la represa, Pep Costa aconseguia l’1-3 després de provar sort amb un xut escurat sense angle que tocava al pal i s’introduïa dins la porteria rival. A falta de quatre minuts i mig, els sabadellencs opten per jugar de cinc i tornen a trobar el camí del gol, novament mitjançant un xut exterior, ara de Pepe Font (2-3). El partit corria perill perquè la Pia tornava a acostar-se al marcador, però Asis transformaria la sisena falta local comesa sobre Lavado en forma de doble penal (2-4). Un gol clau que ha marcat un abans i un després per encarar la recta final del partit amb més confiança. Tot i això, els de Pedro Donoso seguirien insistint amb el porter jugador i facilitarien el 2-5, obra de Santa a porteria buida. Finalment, Carles Comadran maquillava el resultat final amb el definitiu 3-5.

GOLS:

  • 0-1 AMBRÓS (5′)
  • 1-1 Jordi Torras (6′)
  • 1-2 SANTA (10′)
  • 1-3 PEP COSTA (27′)
  • 2-3 Pepe Font (37′)
  • 2-4 ASIS d.p. (37′)
  • 2-5 SANTA (38′)
  • 3-5 Comadran (38′)