Notícies

PENTEX, NOU ESPONSOR TÈCNIC

El Club Manresa Futbol Sala ha signat un acord de quatre temporades amb la firma de roba esportiva PENTEX. El club manresà ha rescindit fa uns dies el seu contracte amb la firma anterior, que ha tingut una durada fugaç de solament cinc mesos.

El nou patrocinador tècnic, amb seu a Solsona, ha convençut i agradat força l’entitat manresana.

Recordem que anteriorment el Manresa va conviure durant més de quinze anys amb la firma Elements, procedint a un canvi aquesta temporada que, desafortunadament, no ha fructificat positivament.

Un dels gerents de PENTEX, Albert  Cardona, i el president del club Pere Joan Pusó, varen signar l’acord.

Comentar que la firma solsonina es qui cuida també del BAXI MANRESA o altres com el Fuenlabrada, Melilla Baloncesto o Club Baloncesto Getafe, per anomenar-ne alguns dels molts que disposa arreu de l’estat espanyol.