LA CRÒNICA DE LA SETMANA: AE PENYA ESPLUGUES 5-1 INFANTIL B

INFANTIL B 1a DIVISIÓ GRUP 3

AE Penya Esplugues 5 – Manresa FS 1

AE Penya Esplugues: Pol, Antonio, Artur, Roger, Marc. / Daniel, Daniel, Alex, Gael i Marc.

Manresa FS: Álex, P. Lopez, Uri, Aleix, Comes. / Terri, Pol, Dídac, Pau D.C. i Iker.

Gols: 0 – 1 Terri min. 16’43”; 1 – 1 Artur min. 22’50”; 2 – 1 Artur min. 23’55”; 3 – 1 Gael min. 24’52”; 4 – 1 Artur min. 27’09”; 5 – 1 Gael min. 37’32”

Àrbitre: Sergio Ruiz Rivas

Partit entre el primer i el segon classificat de la Lliga de Primera Divisió Infantil. El conjunt manresà, després d’uns primers minuts de tempteig inicial, va ser l’encarregat d’obrir la llauna després d’una jugada de banda en què Terri marcaria aprofitant un rebuig del porter (0-1).

Després d’un temps mort demanat pel tècnic local, en tres minuts fatídics per a l’equip manresà, l’Esplugues va aconseguir tres gols tot aprofitant les errades dels visitants (3-1).

Només començar la represa, l’equip local va aconseguir fer el quart gol que pràcticament sentenciava el partit. L’Infantil ho va intentar, però no va poder superar en cap moment la defensa contrària.

En definitiva, dura derrota que ha de servir per a créixer com a equip i seguir treballant per tal de seguir a les posicions capdavanteres de la taula.

El proper partit serà el dissabte 18 de gener a Barcelona, a la pista del C.E. DMS.

PROPERA CRÒNICA: ALEVÍ DH: Les Corts UBAE – MANRESA FS