Notícies

INCOMPAREIXENÇA INCOMPRENSIBLE (7-6)

El Manresa deixa escapar una victòria que tenia més que encarrilada, després de revertir un 3-0 advers al 3-6 i deixar-se remuntar per acabar perdent 7-6 en l’últim minut. Derrota dolorosa que deixa una sensació de déjà-vu amarg, precisament contra la mateixa Unión que ja va emmudir el Pujolet a la primera jornada de lliga (7-8).

Inici de partit molt dolent per part del conjunt manresà: primers sis minuts amb l’engranatge per engegar, molt fred, amb manca d’intensitat, joc excessivament lent i previsible. La Unión va aprofitar les tres primeres ocasions per traduir-les en gol davant un Manresa atònit i inoperant. El parcial desfavorable de 3-0 va obligar els visitants a canviar la tònica del partit si es volia treure alguna cosa de profit de la Codina badalonina. Els homes de Sito Rivera van capgirar la truita amb un domini de la possessió, ritme de joc i ràpida circulació de pilota fins aconseguir empatar el partit (3-3). Ja en aquests moments, el Manresa havia recuperat i demostrat sobre la pista la superioritat que li correspon d’acord amb la plantilla i la posició a la taula.

A la represa, mateixa tònica, amb un nivell de joc elevat, combinacions interessants i futbol sala de qualitat. Inexplicablement, un cop obtingut el 3-6, les bones sensacions es van esfumar en un tres i no res. El Manresa va abandonar l’estil que l’havia portat fins aquí, deixant de jugar al toc i limitant-se a jugar amb pilotes llargues, la qual cosa multiplicava les opcions d’entrar al partit per a la Unión. Un cúmul de despropòsits, afegit al fet d’entrar en un joc que no convenia als interessos manresans, va acabar provocant una derrota calcada a la del partit de la primera volta.

Propera parada al Pujolet davant el Sala5 Martorell, en un partit clau enfront un rival més que directe per la lluita per accedir al Play-off d’ascens.