Notícies

PRÈVIA: UNIÓN STA.COLOMA – MANRESA FS (Dissabte 11, 20:00h)

UNIÓN SANTA COLOMA – MANRESA FS

Dissabte 11 de gener a les 20:00 hores (Pavelló La Colina, Badalona)

Partit corresponent a la JORNADA 16 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

SEGONA VISITA CONSECUTIVA A LA CODINA DE BADALONA. El Manresa repetirà aquest dissabte el darrer desplaçament que va dur a terme al pavelló badaloní de La Codina. Si en la darrer partit de l’any va arravatar els tres punts al filial de l’Industrias Garcia, ara provarà de repetir l’experiència davant la Unión. I és que ambdós equips santcolomencs es troben en la mateixa situació, obligats a competir lluny de l’habitual pavelló Nou de Santa Coloma en motiu de les obres i reformes que estan tenint lloc. S’ha donat la circumstància casual al calendari perquè els manresans visitin el mateix pavelló en dues ocasions consecutives.

ELS DE SITO RIVERA HAN AIXECAT DEFINITIVAMENT EL VOL. S’inaugura a més la segona volta del campionat, amb un Manresa cinquè amb 25 punts, a un sol punt de la Barceloneta (quart) i a quatre del Lleida (tercer), dos equips que tenen una visita pendent al Pujolet. Com ja és sabut, la cinquena plaça dóna accés a disputar la Copa del Rei, mentre les quatre primeres de cada grup de la Segona Divisió B dóna accés al Play-Off d’ascens a Segona, amb un total de 24 equips a la graella de sortida i tres eliminatòries que decretaran els tres equips afortunats. El conjunt de Sito Rivera porta cinc partits sense conèixer la derrota i amb una bona dinàmica, anirà a Badalona disposat a recuperar els tres punts que es va deixar al primer partit de lliga davant la pròpia Unión.

UN RIVAL EN HORES BAIXES. La Unión ocupa llocs de descens amb 17 punts i un bagatge de 5V-2E-8D, quart per la cua i amb un balanç negatiu de 47-67 pel què fa a gols anotats i concedits, pel 72-49 favorable al Manresa. En el darrer partit va caure derrotada a Denia per 4-2. Com a local ha obtingut el bagatge de 4V-1E-2D.

A tot això, destacar que el rival d’aquesta setmana porta set partits consecutius sense conèixer la victòria, ja que aquestes van arribar a la primera part de la lliga: Pallejà, Cerdanyola, Ripollet i Industrias B en són les víctimes, mentre Natació Sabadell, Salou i la Barceloneta sí van ser capaços d’esgarrapar punts de la Codina.

Ull a la dada: 13 dels 17 punts que acumula la Unión els ha obtingut com a local, i dels 4 restants, un prové de Palma i els altres 3 del Pujolet. Ens referim aquí al fatídic 7-8 en què els santcolomencs van donar la campanada a Manresa, in-extremis, en l’últim sospir i sense temps de reacció, en aquell partit boig per encetar la temporada.