Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: ALEVÍ ‘B’ 8-1 MARISTES SANTS LES CORTS

ALEVÍ ‘B’ 1a Divisió GRUP 3

MANRESA FS 8-1 MARISTES SANTS LES CORTS

MANRESA FS: LAIA, GORKA, AIMAR, POL, BIEL / MARC, ELOI, PAU, ORIOL, SERGI J., SERGI

MARISTES SANTS LES CORTS: Pol, Rodrigo, Pau, Martí, Alex / Gerard, Pablo, Aleix

GOLS: 1-0 POL (5′), 2-0 POL (11′), 3-0 BIEL (18′), 4-0 ELOI (20′), 5-0 BIEL (33′), 6-0 MARC (37′), 7-0 POL (41′), 8-0 AIMAR (45′), 8-1 Gerard (49′)

 

Partit important de cara a la permanència a la Primera Divisió per a l’Aleví B, en un partit clau entre dos rivals directes que lluiten per mantenir la categoria. L’equip dirigit per Gerard Noguera es va imposar per 8-1 al Maristes Sants Les Corts, que es trobava només a un punt per sota en la taula i ara s’allunya a quatre.

El conjunt manresà va ser l’encarregat d’obrir el marcador després d’una bona jugada col·lectiva que va culminar amb el gol de Pol Oliveras. Seguidament, després d’obtenir el control del partit, el bon joc i efectivitat de cara a porteria van deixar el 4-0 pel descans.

La segona meitat es va presentar semblant a la primera. Era el Manresa qui dominava la possessió i aprofitava les ocasions de què va disposar davant un Maristes lluitador que va aconseguir el gol de l’honor just abans del xiulet final.

Victòria per agafar oxigen i tranquil·litat que deixa l’equip fora de les posicions de descens abans de l’aturada de la competició.

 

PROPERA CRÒNICA: PENYA ESPLUGUES – MANRESA B (INFANTIL 1a DIVISIÓ)