Notícies

EL MANRESA FA ELS DEURES ABANS DE L’ATURADA NADALENCA (2-5)

El conjunt de Sito Rivera va obtenir els tres punts a la pista d’un cuer que va vendre cara la victòria i tancarà la primera volta com a cinquè classificat i trucant a la porta dels llocs de Play-off.

El primers compassos del partit van ser dominats i controlats pel filial santcolomenc, que va servir la possessió davant un Manresa que pressionava en zona ofensiva o mitja pista. El primer avís, però, arribava dels peus de Pep Costa, que va enviar un xut exterior al pal. Poc després, Industrias B responia de la mateixa manera. Al Manresa li costava elaborar el seu joc i no aconseguia imposar la seva superioritat.

Al minut 14, una bona combinació amb pivot d’Eric Castillo va obrir la llauna. I quatre minuts després, el mateix Eric elaborava una gran jugada personal, retallant dins l’àrea i aixecant la pilota al porter per al 0-2. I hagués pogut encarar el túnel de vestidors amb un hat­-trick a la butxaca de no haver desaprofitat un dos contra u.

A la represa, tot i el resultat de 0-2, mateix guió en els primers minuts. No va ser fins l’equador del segon temps que el Manresa es trauria una mica la son de les orelles. Mentrestant, Industrias B havia seguit controlant el joc i enviant una altra pilota al pal, però l’efectivitat manresana segellava el 0-3 amb un altre bon gol de Nil.

Una errada defensiva de Lavado suposaria el 1-3, però immediatament després el “4” manresà es refeia de l’error per anotar l’1-4 amb un llunyà xut directe de falta directe. Industrias B sortia ja a jugar de cinc, intentant la gesta, però Eric Castilllo, ara sí, firmava el seu hat-trick particular aprofitant una d’aquelles accions on la porteria rival queda buida en el joc de cinc. Finalment, una sortida desafortunada del porter Aleix va propiciar el definitiu 2-5, ja a les acaballes del matx.