Notícies

PRÈVIA: INDUSTRIAS B – MANRESA FS (Dissabte 21, 18:00h)

INDUSTRIAS B – MANRESA FS

Dissabte 21 de desembre a les 18:00 hores (Pavelló Colina, Badalona)

Partit corresponent a la JORNADA 15 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

“N’haurien d’haver guardat uns quants per a aquest dissabte?” Aquesta és la pregunta que es formulen molts aficionats del cercle manresà. La resposta dependrà exclusivament del resultat obtingut en el partit d’aquest dissabte. I és que l’Industrias B, tot i ser el cuer de la taula, no resulta ser un rival fàcil de batre. Cal no confiar-se a l’hora d’afrontar el que serà el partit que tancarà la primera volta. El Manresa es troba en el millor moment de la temporada, situat a la cinquena posició de la taula, posició de Copa del Rei, i a un sol punt de la zona Play-off. Convé, de totes maneres, oblidar-se de les posicions d’ambdós equips per visitar una pista inèdita per als santcolomencs, que s’han vist obligats a mudar-se temporalment a la ciutat veïna badalonina, en motiu de les reformes que s’estan realitzant al seu pavelló habitual de Santa Coloma.

La posició d’Industrias B hauria de considerar-se un xic enganyosa. Els resultats obtinguts com a local així ho confirmen. Tot i haver obtingut una sola victòria (5-3 davant Ripollet), ha perdut la majoria de partits per diferències mínimes (Cerdanyola 4-5, Pallejà 4-6, Mar Denia 2-3, Lleida 3-4), excepte altres dos per més amplitud a inicis de temporada (1-5 Martorell i Mataró 2-7). Una prova inequívoca que el filial d’Industrias ha anat enfortint la seva condició de local al llarg de la temporada, exigint molt al seus rivals.

Com a visitant, acumula cinc derrotes, però amb dos resultats sorprenents que haurien de servir d’avís per al conjunt de Sito Rivera: una victòria a la pista de l’Escola Pia i un valuós empat a Hospitalet tot just en la darrera jornada.

Amb set punts a la taula, es troba en una situació delicada, a vuit punts de la permanència. És el segon equip més golejat de la competició (70 gols), per darrere del Mar Denia, a qui li han passat factura els tretze gols recentment encaixats al Pujolet. Per altra banda, és l’equip menys realitzador del grup amb 45 gols, xifra idèntica a la de Calvià Palma Futsal i Unión Santa Coloma. En total, dues victòries, un empat i onze derrotes.

Encarem el final de la primera volta amb una Manresa que ha recuperat les millors sensacions de joc i resultats, però que ha de seguir treballant sense treva. Sito Rivera podrà comptar amb tota la plantilla excepte Carlos Corvo, qui segueix recuperant-se de la seva lesió al genoll.