Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: CAMPIONS! BENJAMÍ 4-2 VEDRUNA PUIGCERDÀ

BENJAMÍ 1a FASE GRUP 19

MANRESA FS 4-2 VEDRUNA PUIGCERDÀ

MANRESA: Salva, Ian, Marc, Iker, Kike / Genís, Biel, Pau, David, Roger

AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ: Albert, Sergi, Gerard, Ian, Àneu / Mateo, Gael, Urgell.

ÀRBITRE: Sharma Bhavyekumar

GOLS: 1-0 MARC (1′) ; 1-1 Gerard (3′) ; 2-1 DAVID (14′) ; 3-1 BIEL (23′) ; 3-2 Sergi (27′) ; 4-2 MARC (30′).

CAMPIONS DE LA PRIMERA FASE. El Manresa benjamí es va proclamar aquest diumenge campió de la lligueta de la 1a fase en vèncer al Vedruna Puigcerdà per 4 gols a 2. A falta d’una jornada, aquest triomf fa que els manresans avantatgin el seu immediat perseguidor en cinc punts.

El partit prometia emoció i espectacle, amb molt bon ambient a la graderia. A cara o creu entre els dos màxims aspirants a assolir el liderat del grup, separats per només dos punts a la taula. El Puigcerdà havia vençut per 3-1 en el partit d’anada, i ara els manresans tenien l’oportunitat de tornar la jugada.

El Manresa va començar de la millor manera possible, amb un golàs de Marc des del mig camp poc després de posar la pilota en moviment. Tot i portar el pes del partit, el visitant Gerard aconseguia igualar diferències emulant el gol que havia suposat l’1-0. Amb l’empat al marcador, els locals havien d’intentar superar una defensa ben plantada a mitja pista que esperava l’error contrari. David i Biel aconseguien superar aquesta adversitat, amb bones jugades col·lectives i individual respectivament. Al descans, 3-1 a l’electrònic per a un Manresa que hagués pogut merèixer encara més premi.

A la represa, mateixa tònica. Una imprecisió local propiciava el 3-2 de Sergi, en un bon gol que obria el partit de bat a bat. Però el Manresa no es va arrugar en cap moment, mentre veia com els pals i el porter de la Cerdanya mantenien el seu equip amb vida. Després de seguir picant pedra, un contraatac permetria a Marc segellar el definitiu 4-2. El gol de la tranquil·litat que va deixar el matx per sentència i va provocar els millors moments de joc local.

El darrer partit del Benjamí en aquesta primera fase serà a Bellver, últim classificat.

 

PROPERA CRÒNICA: ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ. MANRESA B – MARISTES SANTS B (Diumenge 22 de desembre, 11:00h al Pujolet).