Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: JUVENIL NACIONAL 5-3 ENTRECULTURAS

JUVENIL NACIONAL DIVISIÓ D’HONOR

MANRESA FS 5-3 ENTRECULTURAS

MANRESA: Arnau, David, Noguera, Flotats, Sergio. / Kalet, Ibai Torné, Roger, Morral, Manu, Guillem i Roca.

ENTRECULTURAS MONTESIÓN: Barrios, Cordero, Mario, Sergio, Cases / Martin, Ripoll, Jorge, Mesquida, Llorach, Miguel, Lobato.

ÀRBITRES: Marc Martínez Farré i i Israel Rufas Herrera. Taula: Roger Melero Serra.

GOLS: 1-0 MORRAL (8′) ; 1-1 Sergio (17′) ; 1-2 Miguel (17′) ; 2-2 DEL MORAL (19′) ; 3-2 ARNAU (21′) ; 4-2 RAUL (23′) ; 4-3 Miguel (29′) ; 5-3 IBAI TORNÉ (38′).

 

El Manresa ha plantejat el partit esperant el rival a mitja pista, amb una defensa ferma i intentant aprofitar els contraatacs mitjançant construccions de joc tampoc massa arriscades ni perilloses. A poc a poc els nois de Bonilla anirien agafant confiança, gràcies a aquesta solidesa defensiva que desencadenaria en l’1-0 de Kalet, després d’una jugada molt ben trenada que culminaria a través de l’assistència del seu company Roger.

Montesión aconseguiria posar mà als manresans entre tanta contenció i conformisme ofensiu, anotant dos gols per remontar el partit aprofitant dues imprecisions defensives. Tot i l’ 1-2 al marcador, la tònica pressionant dels visitants es mantindria. David del Moral posava el ferrall a una primera part igualada aconseguint l’empat a 2, després d’una gran jugada col·lectiva: Manu aprofundeix per Ibai perquè aquest ajusti la passada al segon pal perquè David remati a plaer.

A la represa, els locals, ja instal·lats en el partit, van mostrar un plantejament més agressiu i ambiciós. En una jugada aïllada, el porter Arnau aconseguia el gol anotant de porteria a porteria després que el seu company Raul, en una acció de murri, deixés passar la pilota despistant el porter rival. Aquest cop de sort va aixecar definitivament l’ànim manresà. Des d’aquest gol, somniat per a tot porter, el conjunt blanc-i-vermell jugaria molt més lliure, mòbil i vertical. Així, Polete superaria dos rivals i assistira a Raul perquè aquest marqui a plaer instal·lant el 4-2 a l’electrònic.

El partit no estava, però, ni molt menys sentenciat. El Manresa no acabaria d’aprofitar la inèrcia positiva per escapar-se al marcador. I aquí posaria l’ullal un Montesión que no havia vingut a Manresa de turisme i aconseguia, a pilota aturada, retallar distàncies al 4-3 amb un tir exterior. Nervis al tram final per als manresans, que es dissiparien després que Ibai aconseguís interceptar una construcció de cinc visitant per a finiquitar el partit amb el definitiu 5-3.

En definitiva, tres punts importants per apuntalar una ratxa de 4 victòries consecutives, confirmant així la revifada després d’un inici de lliga irregular. Proper partit, dissabte vinent al Pujolet a les 16:00h per rebre el Palma Futsal.

PROPERA CRÒNICA: BENJAMÍ – AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ (Diumenge 15 de desembre, 11:30h)