Notícies

PRÈVIA: LAMSAUTO LLEIDA – MANRESA FS (Dissabte 16, 20:00)

LAMSAUTO LLEIDA – MANRESA FS

Dissabte 16 de novembre a les 20:00 hores. Pavelló Onze de setembre (Lleida)

Partit corresponent a la JORNADA 10 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

PARTIT PER CONSTATAR LA MILLORA

Després de dues victòries consecutives (Salou i Calvià Palma) el Manresa visita aquest dissabte la ciutat de Lleida per enfrontar-se a un dels equips més en forma de la competició. Els de Sito Rivera han escalat alguns llocs a la taula gràcies als darrers sis punts aconseguits. L’equip ocupa ara la novena posició amb dotze punts. La distància al play-off és ara de només quatre punts, mentre la Copa del Rei és a tres. El tècnic disposa de tota la plantilla a la seva disposició, excepte Corvo.

Lamsauto Lleida, més conegut popularment com a Lleida Caragol Futsal, està tenint un inici de temporada espectacular. El fins ara equip revelació de la lliga és tercer a la taula amb 18 punts, i és el segon màxim realitzador amb 42 gols, només per sota del líder Hospitalet Bellsport, que ja en porta 59. Pel què fa als gols encaixats, Manresa i Lleida presenten xifres molt similars: 35 i 34 respectivament.

Com a locals al pavelló habitual de Pardinyes, els lleidetans han guanyat dos partits (6-4 al Palma i 4-3 al Martorell) i n’han perdut altres dos (Hospitalet 3-4 i Mataró 1-2). Resultats sempre molt ajustats. Com a visitants, han guanyat quatre dels cinc partits disputats: victòries contra Ripollet (8-9), Industrias B (3-4), Natació Sabadell (2-6) i la més recent a Salou (2-8). La única derrota prové del primer partit de lliga a Cerdanyola.

Plantilla actual del Lamsauto Lleida