Notícies

EL MANRESA TORNA A SOMRIURE (6-2)

El Manresa va oferir aquest dissabte una cara ben diferent a la mostrada fins ara en el que transcorre de temporada. Joc intens i ben trenat, competit, amb una lectura òptima de les situacions i necessitats que exigia el partit. Les bones sensacions i l’òptima tasca defensiva van propiciar els gols locals: els dos primers gairebé consecutius tot i el bon inici balear. La primera part va concloure amb un gol de Lavado que encarrilava el matx en favor dels manresans.

Es notava, doncs, una clara milloria respecte els partits anteriors de la temporada d’enguany. Es preveia una represa plàcida i optimista. La cosa encara aniria a més, cap a bé. Més combinacions que es traduïen en una diferència de fins a cinc gols, deixant el partit pràcticament vist per sentència. Aleshores vindrien períodes de relaxació defensiva en quant a intensitat. En aquesta fase final arribarien els gols visitants, amb un gol de Nil entremig.

En conclusió, bones sensacions i millora dels engranatges de Sito Rivera. Amb aquesta segona victòria consecutiva, queda per veure si l’equip recupera definitivament aquesta confiança que reclamava el tècnic.

Fotografia: Jordi Biel (Regió 7)