Notícies

PRÈVIA MANRESA FS – CALVIÀ PALMA FUTSAL DE MALLORCA

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

DISSABTE 9 DE NOVEMBRE  16, 15 HORES

PAVELLO EL PUJOLET   JORNADA 9

MANRESA FS – CALVIÀ PALMA FUTSAL DE MALLORCA

 

VITAL PODER GUANYAR

Desprès del triomf del Manresa a Salou, torna  haver-hi partit al Pujolet amb un innovador horari per aquesta jornada. I els manresans rebran  l’equip mallorquí del Calvià Palma Futsal, filial del conjunt balear de primera divisió.

El conjunt de Sito Rivera va millorar molt l’aspecte defensiu en l’últim partit a terres tarragonines, afiançant aquesta aspecte vital en el sistema de joc. Aquest positiu resultat  a Salou li ha donat aire a l’equip a una delicada classificació, dissabte arriba el moment de donar un segon pas per obtenir  una millor posició a la taula classificatòria.

La millor manera perquè l’equip manresà es vegi amb una classificació mes tranquila es precisament superar ala mallorquins aquest dissabte. De ser així, augmentarien  possiblement diverses posicions a la classificació superant a la taula al propi conjunt balear.

Calvià Palma Futsal ha obtingut una victòria  i tres derrotes com a visitant  de quatre sortides efectuades. Va vèncer a la pista del Pallejà ( 3-7 ) ha perdut a Lleida ( 6-4 ), Denia ( 5-3 ) i Cerdanyola dissabte passat ( 6-1 ). A les illes com a local no coneix la derrota, ha guanyat dos partits i n’ha empatat dos mes. Va derrotar a Escola Pia Sabadell ( 2-1 ) i Salou ( 3 -2 ) i va empatar amb Unión Sta. Coloma ( 2-2 ) i Barceloneta ( 4-4 ). A la classificació es desè amb 11 punts mentre el Manresa es dotzè amb 9.

CLASSIFICACIO GENERAL APRETADA

Enguany la segona divisió B dona una paràmetres de molta igualtat. Tan es així que desprès de vuit jornades celebrades la classificació es un mocador . Barceloneta, quart a la taula i en lloc de play off  d’ascens, es només sis punts per sobre del Manresa que es dotzè amb 9 punts, un marge de dos partits. A més, aquests 15 punts els comparteixen també el Lleida i Mar Denia amb la cinquena i sisena posició respectivament. Veurem quins moviments fa la classificació desprès de la novena  jornada que es jugarà aquest cap de setmana, hi ha com sempre  partits molt interessants com es pot veure en el cuadre d’aparellaments.