Notícies

EL MANRESA TORNA A GUANYAR PERÒ DEMANA L’HORA A SALOU (2-3)

El Manresa torna la senda de la victòria i recupera oxigen gràcies a tres punts d’or aconseguits a la pista d’un rival directe a la taula com eren els tarragonins. Partit poc brillant que s’ha decantat gràcies a l’efectivitat a les àrees, avui favorable a uns manresans més sòlids i fiables de l’habitual en defensa. Sito Rivera assoleix el primer triomf i evita així una situació que s’hagués posat molt lletja en cas de derrota.    

En un partit on els dos equips es veien sumits a la part baixa de la taula, imperava el respecte mutu i la por a cometre errors. Ningú volia arriscar més del compte, fins el punt que no semblava que els rivals es juguessin ni més ni menys que sortir del descens. Aquesta seria la tònica d’una primera part especialment tranquil·la i passada gairebé de puntetes, sense que ningú proposés res més enllà de la calma i l’estabilitat en el joc. I també en un tímid marcador d’1-1 que es reflectia al descans. Una volea engaltada a la perfecció per Toni avançava el Salou, però Pep Costa igualaria culminant una entregada jugada individual d’Aaron.

A la represa, tant Salou com Manresa ja es veien obligats a destapar algunes cartes sobre la taula. Els moviments es van traduir en més ocasions, errors, caos i ràpides transicions. El Salou, com a local, dominava una més i proposava la iniciativa mitjançant la possessió de la pilota. Els groguets posarien la por el cos en més d’una ocasió als manresans. Els de Sito Rivera sabrien neutralitzar les oportunitats rivals, ben plantats a darrere i aprofitant les jugades d’atac en forma de dos gols vitals (Ambrós i Asis). Entremig, un Manresa més nerviós i alterat havia arribat a les cinc faltes amb massa facilitat. El porter suplent, Adil, aturaria un doble penal exprés i el següent el desviaria amb la mirada. Eren avisos clars que, en qualsevol moment, el Salou podia fer perillar els tres punts. Finalment, Sergi escurçava diferències jugant de cinc, ja en la recta final del matx. Una reacció insuficient, doncs el Manresa va aconseguir gestionar amb èxit la seva avantatge al marcador.

 

SITO RIVERA: “L’equip necessitava aquesta victòria, pels punts, ànim i moral, després de la ratxa negativa que arrossegàvem. Veníem d’empatar un partit i perdre’l en només deu segons. La sort ha estat avui de cara. Hem apostat per un sistema defensiu més segur que ha donat resultats, la clau per guanyar confiança i finalització de cara a gol”.